Çözüldü RDR2 siyah noktalı görüntü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1HarryPotterFan

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler RDR2'de siyah nokta sorunu yaşıyorum ara sahnelerde veya normal bir şekilde insanlara bakınca oluyor. Çözümü var mıdır? İlk başlarda azdı ama şimdi çok fazla oldu. Şimdiden teşekkürler.

20210418225340_1.jpg

20210418225353_1.jpg

Çözüm
Hocam siyah nokta nerede?

Hocam 2. fotoğrafta karakterin yüzüne ve eline baktığında göreceksin ve bütün yan karakterlerde de oluyor.

Ekran kartından kaynaklanıyor olabilir.

RTX 2060 laptop kullanıyorum driverları falan hepsi güncel.
İyi günler 10 gündür sorunu çözmeye çalışıyordum bugün çözdüm oyunun dosyalarını doğrulattım ve vulkanı'ı yeniden kurdum şu an sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayanlarda da umarım bu yolla çözülür.
Hocam siyah nokta nerede?

Hocam 2. fotoğrafta karakterin yüzüne ve eline baktığında göreceksin ve bütün yan karakterlerde de oluyor.

Ekran kartından kaynaklanıyor olabilir.

RTX 2060 laptop kullanıyorum driverları falan hepsi güncel.
İyi günler 10 gündür sorunu çözmeye çalışıyordum bugün çözdüm oyunun dosyalarını doğrulattım ve vulkanı'ı yeniden kurdum şu an sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayanlarda da umarım bu yolla çözülür.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı