RDR2, Skyrim ve Witcher 3'ü aynı anda oynamak?

Crablee

Kilopat
Red Dead Redemption 2'nin başındayım daha Skyrim'de de 15 saatim geçti bile fakat Witcher'a da başlamak istiyorum 2. oyunu gerçekten çok iyiydi. Sizce 3'ü aynı anda oynanabilir mi?

Oyunun ana hikayesine ara ver bence bir süre dolaş kafana göre.

Kendimi yan görevler le mi geliştirebilirim ? Yani ne yapacağım açık dünyada onu tam çözemedim
Tavisyem demircilik kas. Silahların ve zırhların güçlü olsun. Lonca görevlerini yaparsan bol bol ödül veriyor. Daedra görevlerinde verilen silah, zırh vs. çok güçlü. Bu şekilde dağıta dağıta ilerlersen ana hikayeyi daha kolay ve zevkli bitirirsin. Çünkü ana hikayenin son görevi seni çok zorlayacak.

Hayır, kötüden iyiye vuruş hissi sıralaması. Skyrim'den önce Witcher ya da RDR 2 oynarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.

Üstelik grafiklerden de rahatsız olmazsınız hocam böylelikle. RDR2 oynadıktan sonra Skyrim'e başlarsanız zevk alabilir misiniz bilemem. Grafikler rahatsız edici gelebilir.

Hocam modlar biraz karışık olabiliyor. Yeni başlayan birinin modlar ile uğraşabilmesi zor olur. Kendim 100 küsur mod ile sinir krizine girmiştim crash verdiren modu bulamayınca 100 tane modun arasında
Tecrübe lazım biraz, en son Skyrim oynadığımda 350 mod yüklüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…