Red Dead Redemption 2'nin başındayım daha Skyrim'de de 15 saatim geçti bile fakat Witcher'a da başlamak istiyorum 2. oyunu gerçekten çok iyiydi. Sizce 3'ü aynı anda oynanabilir mi?
Tamam arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Bir de Skyrim oynayananız varsa beni ilk 15 saati çok sarmıştı fakat bir anda çok sıkıldım bu kadir tomar ararken ana hikayesi uzun ve sıkıcıysa direk yanlara başlamam daha doğru mu olur ?
Tavisyem demircilik kas. Silahların ve zırhların güçlü olsun. Lonca görevlerini yaparsan bol bol ödül veriyor. Daedra görevlerinde verilen silah, zırh vs. çok güçlü. Bu şekilde dağıta dağıta ilerlersen ana hikayeyi daha kolay ve zevkli bitirirsin. Çünkü ana hikayenin son görevi seni çok zorlayacak.
Hocam modlar biraz karışık olabiliyor. Yeni başlayan birinin modlar ile uğraşabilmesi zor olur. Kendim 100'den fazla mod ile sinir krizine girmiştim crash verdiren modu bulamayınca 100 tane modun arasında
Hocam modlar biraz karışık olabiliyor. Yeni başlayan birinin modlar ile uğraşabilmesi zor olur. Kendim 100 küsur mod ile sinir krizine girmiştim crash verdiren modu bulamayınca 100 tane modun arasında