Çözüldü 'RDR2 "Social Club Offline'' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

russtha

Hectopat
Yer
Bursa
RAM
16GB Corsair 2x8
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1650
Anakart
Asustek computer ınc. Prime B450M-A II
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor
Selamlar arkadaşlar. RDR2 de dün gece 00.22 de falan Online girdim rahatça oynadım ama bu sabah denediğimde alttaki hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz? Belgelerden Social Club'u sildim. Tekrar giriş yaptım düzelmedi.

Not: Türkçe yama ile daha önce de giriş yaptım ama sorun yoktu.
Ayrıca oyunu satın aldığım gün yine aynı hata vardı ve bir şekilde giriş yapmıştım ama şu an hiçbir şekilde giriş yapamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1655810689517.png
    1655810689517.png
    648,1 KB · Görüntüleme: 318
Son düzenleme:
Çözüm
Servis bozuk hocam.
Tamamdır hocam mecbur bekleyeceğiz o zaman anladım :D

Servis bozuk hocam.

Hocam arkadaşıma sordum o giriş yapabiliyor ve diğer arkadaşlarım da giriş yapabiliyor ama nedense ben yapamıyorum. Dosyaları doğrulayıp tekrar deneyeceğim olursa yazarım. Ama sanmam.

Arkadaşlar çözümü uzun uğraşlar sonucu bulmuş bulunmaktayım. Eğer belgeleri silince de düzelmez ise mobil verinize bağlanın, ardından Online'ı seçin orada zaten giriş gözükür. Tam o sırada kendi internetinize geçiş yapın. İyi oyunlar dilerim...
Yamayı oyun klasöründen tamamen çıkartın, Steam'deyse oyunu doğrulayın ve Defender'ı kapatın.

Hocam Home tuşuna bastığımda şu yazıyor: "sorry, Social Club is currently experiencing technical difficulties and Online services have been temporarily disabled." sorun benimle mi ilgili yoksa servisler mi bozuk?

Servis bozuk hocam.
Tamamdır hocam mecbur bekleyeceğiz o zaman anladım :D

Servis bozuk hocam.

Hocam arkadaşıma sordum o giriş yapabiliyor ve diğer arkadaşlarım da giriş yapabiliyor ama nedense ben yapamıyorum. Dosyaları doğrulayıp tekrar deneyeceğim olursa yazarım. Ama sanmam.

Arkadaşlar çözümü uzun uğraşlar sonucu bulmuş bulunmaktayım. Eğer belgeleri silince de düzelmez ise mobil verinize bağlanın, ardından Online'ı seçin orada zaten giriş gözükür. Tam o sırada kendi internetinize geçiş yapın. İyi oyunlar dilerim...

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı