RDR2 sonu bilinerek alınır mı?

Sonunu bilmek ayrı, deneyimlemek ayrı bence. Ben de yıllardır oyunu oynamayı erteledim ve spoiler yemekten kaçındım ama illa ki bir yerlerde karşıma çıktı. En nihayetinde bitirdim ve sonlara doğru gözlerim dolu oynadım.

Aktif olarak eastergamerstv'den izliyorum ve sonunu maalesef biliyorum. Epic Games'ten almayı düşünüyorum ama fazla zamanım olmadığı için şu an oynayamam gibi düşünüyorum. Sizce alınmalı mı?

Al hocam durma bende sonunu biliyordum fakat nasıl olduğunu bilmiyordum hele o son sahneler var ya abi ne oyundu be beni ağlatmıştı. Aynı etkiyi sende de yapar büyük ihtimalle.

Hocam bende alacağım ama hikaye benim için çok önemli değil benim için online tarafı önemli ama bazı kişiler oyunun artık online kısmında oyuncu kalmadığını alınacaksa hikayesi için alınır diyorlar doğru mu ?

Bu şekil.

Bu oyunu spoiler yemeden bitiren çok az kisi var gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece hikayesi için mi alıyorsun? Asıl özelliği zaten açık dünyası ve detayları.

Ortalarını bilmiyorsanız alın bence. Ortada çok güzel şeyler oluyor. Chapter 5 bir rezalet o hariç

Chapter 5 rezalet mi? Yapma hocam, kendi düşüncen tabii ki ama o kadar olaylardan sonra iyi geliyor bence. Sürekli görevlere oynadıysanız veya keşif size göre değilse, sıkmış olabilir ama orada görebilecekleriniz kasabalardakilere benzemiyor. Birçok olayın da gerçekleşmesinin sebebi chapter 5.

Eki Görüntüle 1673188

Bu şekil.

Bu oyunu spoiler yemeden bitiren çok az kisi var gibi
Sonu dahil hiç spoiler yemeden bitirdim. İnanılmaz bir deneyimdi. 2. kez oynarken de herhangi sıkıldığım bir nokta olmadı.

Hocam şöyle ki, oynayan sayısı hala fazla. Sadece hikaye modunda olan bir çok özellik ve aktivite yok. Eğer oynayacak bir arkadaşınız yoksa ve oyundan biriyle konuşup beraber oynamaz iseniz alınmaz. Hikayeyi bitirdikten sonra, RDR2 beni kesmemişti. 70 saat kadar da Online oynadım. Hikaye gibi bir deneyim beklerseniz, beklentinizin altında kalır. O nedenle, eğer hikaye modu gibi bir şey bekliyorsanız almayın ama GTA Online gibi olsun (ki içerik anlamında GTA kadar içerik yok), oynarım derseniz alınır.

Son düzenleme:
Kanka al bence ne kadar bilsen de oynamak en zevklisi ve bu Epic Games'in RDR 2 için son indirimi olabilir.

Bende sonununu bilerek oynadım, inanılmaz zevk alıyorum adamlar yapmış.

Tropikal bir ada bir kovboy oyununa yakışmıyor bence. Oyunu oynarken ben bile terledim ara sıra. Serin Valentine sokaklarında gezinmek bana daha çok hitap ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…