S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #1 Haritada soru işareti olan görevlerden 3/10 tanesini yapmıştım, sonra 2 tane daha yaptım ama şu an hala 3/10 gözüküyor. Neden olabilir?
Haritada soru işareti olan görevlerden 3/10 tanesini yapmıştım, sonra 2 tane daha yaptım ama şu an hala 3/10 gözüküyor. Neden olabilir?
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #2 Salih_Emre dedi: Haritada soru işareti olan görevlerden 3/10 tanesini yapmıştım, sonra 2 tane daha yaptım ama şu an hala 3/10 gözüküyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Save attınız mı? Bende olmadığı için bilmiyorum. Save atma var ise Save atın.
Salih_Emre dedi: Haritada soru işareti olan görevlerden 3/10 tanesini yapmıştım, sonra 2 tane daha yaptım ama şu an hala 3/10 gözüküyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Save attınız mı? Bende olmadığı için bilmiyorum. Save atma var ise Save atın.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #3 EnverCalis dedi: Save attınız mı? Bende olmadığı için bilmiyorum. Save atma var ise Save atın. Genişletmek için tıkla... Save attım hocam.
EnverCalis dedi: Save attınız mı? Bende olmadığı için bilmiyorum. Save atma var ise Save atın. Genişletmek için tıkla... Save attım hocam.
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #4 Salih_Emre dedi: Save attım hocam. Genişletmek için tıkla... Şimdi nasıl? Görev bittikten sonra attınız değil mi?
Salih_Emre dedi: Save attım hocam. Genişletmek için tıkla... Şimdi nasıl? Görev bittikten sonra attınız değil mi?
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #5 EnverCalis dedi: Şimdi nasıl? Görev bittikten sonra attınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet görev bittikten sonra attım. Hala 3/10 gözüküyor.
EnverCalis dedi: Şimdi nasıl? Görev bittikten sonra attınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet görev bittikten sonra attım. Hala 3/10 gözüküyor.
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #6 Salih_Emre dedi: Evet görev bittikten sonra attım. Hala 3/10 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın devamını bilmiyorum ama illaki bilenler vardır yardımcı olurlar.
Salih_Emre dedi: Evet görev bittikten sonra attım. Hala 3/10 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın devamını bilmiyorum ama illaki bilenler vardır yardımcı olurlar.