RDR2 sorunsuz Türkçe yama önerisi

gurkan67

Decapat
Daha fazla  
Oyun sürümü 1491 birçok TR yaması var galiba hangisi uygun olur bilemedim.

Oyun sürümü 1491 birçok TR yaması var galiba hangisi uygun olur bilemedim.

Neden yama kullanmak istiyorsunuz oyunu orijinal oynayıp hem ingilizceniz geliştirmek hem de virüs girmiş derdi olmadan oynarsin ben GTA 5 mortal11 gibi oyunlara hiçbir oyuna yama yüklemem.

Konudaki videodaki linkten indirebilirsiniz.

Neden yama kullanmak istiyorsunuz oyunu orijinal oynayıp hem ingilizceniz geliştirmek hem de virüs girmiş derdi olmadan oynarsin ben GTA 5 mortal11 gibi oyunlara hiçbir oyuna yama yüklemem.
O zamanda İngilizce geliştirmek uğruna oyundan hiç bir şey anlayamamış oluyor. En azından ilk sefer oynanırken yamayla oynanması gerektiğini düşünüyorum.

Konudaki videodaki linkten indirebilirsiniz.

O zamanda İngilizce geliştirmek uğruna oyundan hiçbir şey anlayamamış oluyor. En azından ilk sefer oynanırken yamayla oynanması gerektiğini düşünüyorum.

Dostum hiç kimse durduk yere İngilizce ogrenemez öyle oynaya oynaya ingilizcem az çok var.

Dostum hiç kimse durduk yere İngilizce ogrenemez öyle oynaya oynaya ingilizcem az çok var.
Dediğimle alakası yok. Ben İngilizce oynanmamalı demedim. Böyle büyük yapımlarda en azından ilk seferinde oyunu anlayarak bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sağane la.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…