RDR2 Steam'den alınırsa RG Launcher ile sorun olur mu?

Sythexz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi Sosyaller. Benim bir sorum olacak. Ben zamanında RDO (Red Dead Online) oyununu Epic Games üzerinden satın almıştım, ancak bu sıralar hikaye modunu da oynamayı çok istiyorum. Şu an RDR2 Epic Games üzerinde 380 TL. Fakat eğer Steam'de de aynı fiyat olursa ben oyunu Steam üzerinden almayı düşünüyorum.

Eğer oyunu Steam üzerinden alırsam Rockstar Games Launcher ile alakalı bir sorun oluşur mu? Normalde Rockstar Games Launcher'ın RDR2 kısmında bende "PLAY ON Epic" yazıyor Steam'den alırsam oraya "PLAY ON Steam" butonu mu eklenecek?

Ayrıca RDO'daki eşyalarım aktarılmaz değil mi? Yanıtlarsanız sevinirim tekrardan iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic'ten de alsan Steam'den de alsan Rockstar Games'e bağlamak zorundasın. Yani RGL ile alakalı bir sorun oluşacağını düşünmüyorum.
Eşyalar konusunda emin değilim, Rockstar Games'e bağlı olduğu için aktarılma şansı var diye düşünüyorum.

Hocam o şöyle oluyor. Bende de Steam'de GTA 4, Epic Games'de ise GTA 5 var. Şimdi en son hangisini oynarsan onu RG Launcher'dan açabiliyorsun. Eğer en son oynamadığını açmak istiyorsan Steam'den açman lazım. Yani direkt Steam'den RDR'yi Oyna dersen oynarsın sorunsuz.

Epic Games bedava GTA V dağıttığında aktarılmamıştı.
Hocam GTA'nın online ile Hikaye modu ayrı satılmıyor ki. Nasıl aktarılsın zaten. Birde Epic Games ile Steam'i satıcı düşünün bu satıcıdan aldığınız anahtarlar ile RG Launcher'a girerek bir online modu açmış olursunuz bir de Hikaye modunu. Yani RDR2'nin Steam ile bağlantısı yok neredeyse. Sadece Steam anahtarı veriyor. Geri kalan her şey RG de bitiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı