RDR2 Steam'den mi PS5'ten mi oynanmalı?

anissa1

Picopat
Daha fazla  
Dostlar bende RDR2 PS5 versiyonu var Ultimate sürümüne 200 liraya(Papara[RIP] sağ olsun 20 lira da cashback almıştım) sahip oldum. Ama PS Plus illetinden dolayı Online girmek için aylık 400 lira falan vermem gerekiyor yani Ultimate sürümü hayal oldu. Her neyse PS5ten hikaye modunu oynuyorum ve 30 saat falan oynadım. Ama halen Micah kurtarma bölümündeyim. Çok da ilerlemedim hikayede. Sizce Steam'den 15 dolara alsam mı? 30 FPS sınırı olduğu için monitörümün 4 katı büyüklükteki devasa televizyondan da oynasam bir görüntü de olmamışlık hissi veriyor. Ki kaplamalar da bulanık gibi biraz. Sizce alsam mı yoksa Hogwarts Legacy mi alsam 12 dolara?

Dostlar bende RDR2 PS5 versiyonu var Ultimate sürümüne 200 liraya(Papara[RIP] sağ olsun 20 lira da cashback almıştım) sahip oldum. Ama PS Plus illetinden dolayı Online girmek için aylık 400 lira falan vermem gerekiyor yani Ultimate sürümü hayal oldu. Her neyse PS5ten hikaye modunu oynuyorum ve 30 saat falan oynadım. Ama halen Micah kurtarma bölümündeyim. Çok da ilerlemedim hikayede. Sizce Steam'den 15 dolara alsam mı? 30 FPS sınırı olduğu için monitörümün 4 katı büyüklükteki devasa televizyondan da oynasam bir görüntü de olmamışlık hissi veriyor. Ki kaplamalar da bulanık gibi biraz. Sizce alsam mı yoksa Hogwarts Legacy mi alsam 12 dolara?

Steam'den al 15 dolara bende alacağım yarın.

Para sıkıntı değilse alabilirsiniz. Şahsen tekrar almazdım ama Online oynamak için PS Plus'a yapıcağınız ödeme tabiki Steam'den daha pahalıya patlayacaktır. 1 aydan fazla oynarsanız tabi.

Para sıkıntı değilse alabilirsiniz. Şahsen tekrar almazdım ama Online oynamak için PS Plus'a yapıcağınız ödeme tabiki Steam'den daha pahalıya patlayacaktır. 1 aydan fazla oynarsanız tabi.
Online oynayacak arkadaşım yok, hepsi cimri adamlar RDR2 gibi şahesere bile sahip değiller. Tek başıma sarar mı online?

Steam'den al 15 dolara bende alacağım yarın.
Kredi kartı ekstresi ayın altısında sıfırlanacak, ben haftaya pazar alırım.

Online oynayacak arkadaşım yok, hepsi cimri adamlar RDR2 gibi şahesere bile sahip değiller. Tek başıma sarar mı online?
Henüz oynamadım ama bildiğim kadarıyla Online modun kendisine ait bir hikaye kısmı ve görevleri var. Ne kadar sarar çok emin değilim ama çokta boş değil.
Para kazanması çok sıkıntı diyorlar, birde zor.

Henüz oynamadım ama bildiğim kadarıyla Online modun kendisine ait bir hikaye kısmı ve görevleri var. Ne kadar sarar çok emin değilim ama çok da boş değil.
Para kazanması çok sıkıntı diyorlar, bir de zor.

Hocam ben her yeri didik didik aramayı seven biriyim, yani RDR2 görevlerinin yapısına alışkınım ki ana hikayede az ilerlememe rağmen 30 saat oynamam da delili. RDR2, Assassin's Creed veya Tomb Raider tarzı doğada geçen oyunların atmosferleri hoşuma gidiyor ki Ghost of Tsushima oyunun da yüzlerce ekran kaydını almışımdır. 70 saat oynadım Ghost of Tsushima'yı ve 40 saati dolaşmakla geçmiştir. Oyunu da fulledim bu arada. Yani dediğim gibi RDR2'nin ambiyansı hoşuma gidiyor. Muhtemelen Online da sarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı