Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.305 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 At ile gezerken suda kare kare bozulmalar ortaya çıkıyor nasıl düzeltebilirim?
Çözüm ElderAssassin 22 Nisan 2023 Çatlı Reis dedi: At ile gezerken suda kare kare bozulmalar ortaya çıkıyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1751088 Genişletmek için tıkla... Bende de oluyordu AMD ile ilgili. Driver güncelleyin düzelir. Adrenalin Edition 23.4.2 sürümünde bu sorunu çözdüler, kurmanızı öneririm bir sorunla karşılaşmadım.
Çatlı Reis dedi: At ile gezerken suda kare kare bozulmalar ortaya çıkıyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1751088 Genişletmek için tıkla... Bende de oluyordu AMD ile ilgili. Driver güncelleyin düzelir. Adrenalin Edition 23.4.2 sürümünde bu sorunu çözdüler, kurmanızı öneririm bir sorunla karşılaşmadım.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.351 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 Çatlı Reis dedi: At ile gezerken suda kare kare bozulmalar ortaya çıkıyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1751088 Genişletmek için tıkla... Bende de oluyordu AMD ile ilgili. Driver güncelleyin düzelir. Adrenalin Edition 23.4.2 sürümünde bu sorunu çözdüler, kurmanızı öneririm bir sorunla karşılaşmadım. Artı 1 Eksi Çözüm
Çatlı Reis dedi: At ile gezerken suda kare kare bozulmalar ortaya çıkıyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1751088 Genişletmek için tıkla... Bende de oluyordu AMD ile ilgili. Driver güncelleyin düzelir. Adrenalin Edition 23.4.2 sürümünde bu sorunu çözdüler, kurmanızı öneririm bir sorunla karşılaşmadım.
KS KS Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.305 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 ElderAssassin dedi: Bende de oluyordu AMD ile ilgili. Driver güncelleyin düzelir. Adrenalin Edition 23.4.2 sürümünde bu sorunu çözdüler, kurmanızı öneririm bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Güncelleme devam ediyor şu an teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
ElderAssassin dedi: Bende de oluyordu AMD ile ilgili. Driver güncelleyin düzelir. Adrenalin Edition 23.4.2 sürümünde bu sorunu çözdüler, kurmanızı öneririm bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Güncelleme devam ediyor şu an teşekkür ediyorum.