RDR2 tam ekran olmuyor

Berkay0001

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben bugün RDR 2 yükledim oyuna girdim fakat oyun tam ekran olmuyor, yapmaya çalıştığımda seçtiğiniz ayarlar sisteminizin sunduğundan daha çok hafıza gerektiriyor adlı bir sorun ile karşılaşıyorum. Oyunu yüklediğim sürücüde 180 GB boş alan var ama gene de bu hatayı veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-25 200234.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-25 200234.png
    170,9 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba ben bugün RDR 2 yükledim oyuna girdim fakat oyun tam ekran olmuyor, yapmaya çalıştığımda seçtiğiniz ayarlar sisteminizin sunduğundan daha çok hafıza gerektiriyor adlı bir sorun ile karşılaşıyorum. Oyunu yüklediğim sürücüde 180 GB boş alan var ama gene de bu hatayı veriyor.

Ekran kartınız kaç GB?

Sisteminizin sunduğu hafıza derken muhtemelen ekran kartı VRAM'ini yani ekran kartı GB'ını kastediyor hocam ilk önce grafik düşürüp tam ekran yapmayı deneyin sonra grafikleri ayarlarsınız veya tam ekran yerine penceresiz yapın.

Hafıza derken ekran kartının VRAMinden bahsediyor. Ekran kartınız nedir? Büyük ihtimalle yetersiz olduğundan dolayı hata veriyordur. Ayarları düşüğe alıp tam ekran yapmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı