Çözüm RDR2 tam ekran olmuyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

KerimToker

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Uzun süre bu soruna bir çözüm aradım ama internette genelde masaüstü çözünürlüğünü düşürmek gibi geçiçi çözümler mevcutta veya yanlış yönlendirmeler.
Evet kısa ve öz şekilde işin gerçek boyutuna geçelim, herkesin konuya hakim olduğu gibi örneğin: Benim ekranım 2560x1600 (2.5k), bunu 1920x1080 veya 1920x1200 yapmak istediğimde oyun ekranın ortasında küçük bir şekilde pencere formuna geçiyor.
Çözüm;
NVIDIA Denetim Masası'nı açıp masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla kısmına girip.
Orada sizde ön ayarla seçili halde gelen "en boy oranı" yerine "tam ekran" seçip uyguluyorsunuz. Daha sonra oyuna başlatıp sonucu görebilirsiniz. Eğer ilk ayarladığınızda ya da Alt+Tab vs. yaptığınızda ekran pencere moduna geçerse alt+enter yaptığınızda artık tam ekran moduna geçip, ekranın ortasında pencere modunda kalmayacaktır.
Not: NVIDIA Denetim Masası'da masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla kısmı görünmeyenler.
Intel ekran kartını BIOS'tan ya da Control panel uygulamanızdan devre dışı bırakıp harici ekran kartına kalıcı ya da bir seferlik geçiş yapın.

Screenshot-1.png

Alt+enter kombinasyonu bunu çözer ama olmazsa ayarlar>grafikler>çözünürlüğe sağ tıkla > görüntü ayarları>ekran çözünürlüğü buradan ögrenip oyunda ayarlayabilirsin. Umarım düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı