PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 652 Yer İstanbul 2 Ağustos 2022 #11 Mehmet Ali Kaba dedi: Ben de desteklenmeyen sürüm hatası veriyor. Nedenini anlayamadım. Scripthook'u silince düzeldi. Genişletmek için tıkla... alp15eren dedi: Bununla ilgili bende konu açmayı düşünuyordum. Bu dosyalar exe ye göre daha iyi. Uzun zamandır kullanıyorum. Eline sağlık. Online girmek isteyenler scripthooku silebilir. Bazı kişiler bayağıdır kullanıp ban yemedim diyordu. Genişletmek için tıkla... Scripthook nedir ve nasıl silinir?
Mehmet Ali Kaba dedi: Ben de desteklenmeyen sürüm hatası veriyor. Nedenini anlayamadım. Scripthook'u silince düzeldi. Genişletmek için tıkla... alp15eren dedi: Bununla ilgili bende konu açmayı düşünuyordum. Bu dosyalar exe ye göre daha iyi. Uzun zamandır kullanıyorum. Eline sağlık. Online girmek isteyenler scripthooku silebilir. Bazı kişiler bayağıdır kullanıp ban yemedim diyordu. Genişletmek için tıkla... Scripthook nedir ve nasıl silinir?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Ağustos 2022 #12 PowerfulMan dedi: Scripthook nedir ve nasıl silinir? Genişletmek için tıkla... Bu dosyanın içinde scripthook diye dll var. Onu silmeniz yeterli.
PowerfulMan dedi: Scripthook nedir ve nasıl silinir? Genişletmek için tıkla... Bu dosyanın içinde scripthook diye dll var. Onu silmeniz yeterli.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 2 Ağustos 2022 #13 Çok teşekkür ederim. Hangi versiyonu kurarsam kurayım hata veriyordu, ben de alışmaya çalışmıştım. Ekleme: İlk çalıştırdığımda düzelmişti fakat sonradan gene bozuldu. Niye anlamadım. Son düzenleme: 2 Ağustos 2022
Çok teşekkür ederim. Hangi versiyonu kurarsam kurayım hata veriyordu, ben de alışmaya çalışmıştım. Ekleme: İlk çalıştırdığımda düzelmişti fakat sonradan gene bozuldu. Niye anlamadım.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.654 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #14 hocam ingilizce oluyor, olmuyor neden bu şekilde
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.159 Makaleler 16 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #15 Zerolite dedi: hocam ingilizce oluyor, olmuyor neden bu şekilde Genişletmek için tıkla... Scripthook'a yeni güncelleme gelmiş olabilir hocam.
Zerolite dedi: hocam ingilizce oluyor, olmuyor neden bu şekilde Genişletmek için tıkla... Scripthook'a yeni güncelleme gelmiş olabilir hocam.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.654 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #16 Adrastos dedi: Scripthook'a yeni güncelleme gelmiş olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha atınca dosyayı oldu ama yine kare kare gösteriyor. Adrastos dedi: Scripthook'a yeni güncelleme gelmiş olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Scripthook dosyasını sildim kare sorunu gitti hocam teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2024
Adrastos dedi: Scripthook'a yeni güncelleme gelmiş olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha atınca dosyayı oldu ama yine kare kare gösteriyor. Adrastos dedi: Scripthook'a yeni güncelleme gelmiş olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Scripthook dosyasını sildim kare sorunu gitti hocam teşekkürler.
İ İbrahim Err Kilopat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #17 Uzun bir süredir bu konudaki dosyayı kullanarak oyunu oynuyordum. Bu gün girdiğimde yine kutucuk olmuş. scripthook sildim ama hala aynı. Önerisi olan?
Uzun bir süredir bu konudaki dosyayı kullanarak oyunu oynuyordum. Bu gün girdiğimde yine kutucuk olmuş. scripthook sildim ama hala aynı. Önerisi olan?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.654 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #18 İbrahim Err dedi: Uzun bir süredir bu konudaki dosyayı kullanarak oyunu oynuyordum. Bugün girdiğimde yine kutucuk olmuş. Scripthook sildim ama hala aynı. Önerisi olan? Genişletmek için tıkla... Arada bozulup düzeliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2024
İbrahim Err dedi: Uzun bir süredir bu konudaki dosyayı kullanarak oyunu oynuyordum. Bugün girdiğimde yine kutucuk olmuş. Scripthook sildim ama hala aynı. Önerisi olan? Genişletmek için tıkla... Arada bozulup düzeliyor.
İ İbrahim Err Kilopat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #19 Zerolite dedi: Arada bozulup düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Evet galiba öyle. Bu yamayı kaldırıp V15 yamasını kurdum. Şu an çalışıyor sorunsuz.
Zerolite dedi: Arada bozulup düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Evet galiba öyle. Bu yamayı kaldırıp V15 yamasını kurdum. Şu an çalışıyor sorunsuz.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 13 Ağustos 2022 #20 Hocam çok teşekkürler sayenizde artık PS5 butonları ve script hook ile Türkçe yamanın keyfini yaşayabileceğim.
Hocam çok teşekkürler sayenizde artık PS5 butonları ve script hook ile Türkçe yamanın keyfini yaşayabileceğim.