Çözüm Rehber RDR2 TR Font Sorunu Olmayan Türkçe Yama

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
ilk bölümde font sorunu yoktu 2. bölüme geçince font sorunu başladı çözemedim henüz

@Adrastos hocam ı'ları kare olarak gösteriyor yamayı ilk kurduğumda sorunsuzdu 2. kez oyunu açışımda kare oldu nasıl düzeltebilirim?

@Adrastos hocam ı'ları kare olarak gösteriyor yamayı ilk kurduğumda sorunsuzdu 2. kez oyunu açışımda kare oldu nasıl düzeltebilirim?
Bu şu an benim kullandığım, herhangi bir sorun yaşamadım. İsterseniz bunu deneyin, olmadı farklı alternatiflere yönelirsiniz. Konuyu düzenleyemediğim için yamayı da konu içerisinde güncelleyemiyorum maalesef.

Her şeyi denedikten sonra bir ümit bunu da denedim ve sonunda fon sorunu gitti çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşe yaradı.

hocam konuyu ilk açtığınız zaman attığınız dosyaları atınca yama çalışmadı direkt bunu yapınca çalıştı ama font sorunu devam ediyor başka bir öneriniz var mı

Oyunumda normal hiçbir mod (yama dahil) yok bunu kurarsam direkt türkçemi olacak?
Edit: Oluyormuş.

@Adrastos helal olsun size 4 buçuk saattir uğraşıyorum senin sayende yaptım. Tebrikler!

Son düzenleme:
Bu şekilde online girsek ban yer miyiz yoksa ScriptHook'u silelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…