O Osman Toprak Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #1 Yenice RDR2 aldım ve Türkçe alt yazı yapmak istiyorum yardım eder misiniz? Nasıl yapmalıyım?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 30 Temmuz 2021 #2 Osman Toprak dedi: Yenice RDR2 aldım ve Türkçe alt yazı yapmak istiyorum yardım eder misiniz? Nasıl yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yama indirmeniz gerekiyor. Fakat yamalara pek hakim değilim. @Anonymous Çeviri
Osman Toprak dedi: Yenice RDR2 aldım ve Türkçe alt yazı yapmak istiyorum yardım eder misiniz? Nasıl yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yama indirmeniz gerekiyor. Fakat yamalara pek hakim değilim. @Anonymous Çeviri
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.686 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Temmuz 2021 #3 RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023) GTA 3 ve Watch Dogs 2'deki gibi yerelleştirme değil sadece çeviridir umarım. Sadece çeviri, zaten o dönem için yerelleştirme pek mümkün değil. www.technopat.net
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023) GTA 3 ve Watch Dogs 2'deki gibi yerelleştirme değil sadece çeviridir umarım. Sadece çeviri, zaten o dönem için yerelleştirme pek mümkün değil. www.technopat.net
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #4 Sürprizbozan: Technopat dışı kaynak Red Dead Redemption 2 %100 Türkçe Yama(El çevirisi - Anonymous) mobile.donanimhaber.com Yamayı indir şifre uradaki Discord adresi (adrese falan girmene gerek yok direkt adresi kopyala) ardından uradaki dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre at ve RDR2_TR_YAMA.exe dosyasını çalıştır.
Sürprizbozan: Technopat dışı kaynak Red Dead Redemption 2 %100 Türkçe Yama(El çevirisi - Anonymous) mobile.donanimhaber.com Yamayı indir şifre uradaki Discord adresi (adrese falan girmene gerek yok direkt adresi kopyala) ardından uradaki dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre at ve RDR2_TR_YAMA.exe dosyasını çalıştır.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #5 Osman Toprak dedi: Yenice RDR2 aldım ve Türkçe alt yazı yapmak istiyorum yardım eder misiniz? Nasıl yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... PlayStation'a yama yüklemek için PS'nizin kırık olması lazım diye biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Osman Toprak dedi: Yenice RDR2 aldım ve Türkçe alt yazı yapmak istiyorum yardım eder misiniz? Nasıl yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... PlayStation'a yama yüklemek için PS'nizin kırık olması lazım diye biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #6 PC versiyonu için var şu anda sadece.