RDR2 Türkçe dublaj AI ile yapılabilir mi?

smokking24

Femtopat
Daha fazla  
RDR2'yi ilk kez oynadım ve bitirdim fakat alt yazı ile oynandığı için esas zevki alamadığımı düşünüyorum çünkü atı mı kontrol edeyim alt yazıyı mı okuyayım derken bir şekilde odak kaçıyordu. Kısacası AI ile Türkçe dublaj yapılabilir mi?

Yapılır tabii ki ama çok zahmetli ve masraflı olur, senin yapabileceğin birşey değil. Ayrıca kalitesiz bir seslendirme olacağı için tahmin ettiğin zevkin yarısını bile vermez.

Umarım ilerleyen yıllarda yapılır da oynarız. :/

Daha bu günlerde ana hikayesi için Türkçe dublajı çekildi oradan bakabilirsin. Bu bile gerçek seslendirmedeki tadı vermiyor, yapay zekayla hiç olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha bu günlerde ana hikayesi için Türkçe dublajı çekildi oradan bakabilirsin. Bu bile gerçek seslendirmedeki tadı vermiyor, yapay zekayla hiç olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet oradan aklıma geldi zaten ama dediğiniz gibi o tadı vermiyor.

Bu da ai ile yapılan ilk 11 dakikası dublaj işi altyazıdan çok daha zor ülkemizde de çok popüler değil ne resmi ne modcular tarafında.

Bu da ai ile yapılan ilk 11 dakikası dublaj işi altyazıdan çok daha zor ülkemizde de çok popüler değil ne resmi ne modcular tarafında.

Arthur bi tık böyle olmuş ama güzel :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı