Quarizmann Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Merhaba. Ben Epic Games'ten RDR2 almıştım. Türkçe yama indirmek istiyorum fakat banlanır mıyım diye biraz korkuyorum. Bunu yaparsam banlanır mıyım?
Merhaba. Ben Epic Games'ten RDR2 almıştım. Türkçe yama indirmek istiyorum fakat banlanır mıyım diye biraz korkuyorum. Bunu yaparsam banlanır mıyım?
S SheckWes00 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 257 Çözümler 1 27 Haziran 2023 #2 Online için ban sebebi diye biliyorum ama hikaye modu için değil. Artı 0 Eksi
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.418 Çözümler 46 Yer Bursa 27 Haziran 2023 #3 Quarizmann dedi: Merhaba. Ben Epic Games'ten RDR2 almıştım. Türkçe yama indirmek istiyorum fakat banlanır mıyım diye biraz korkuyorum. Bunu yaparsam banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Online'a girmediginiz sürece sıkıntı yasamazsiniz. Artı 0 Eksi
Quarizmann dedi: Merhaba. Ben Epic Games'ten RDR2 almıştım. Türkçe yama indirmek istiyorum fakat banlanır mıyım diye biraz korkuyorum. Bunu yaparsam banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Online'a girmediginiz sürece sıkıntı yasamazsiniz.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 Online'a girerken yamayı kaldırın ban yemezsiniz. Artı 0 Eksi
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #5 Online da offline de türkçe oynuyorum hiçbir sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 571 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #6 Quarizmann dedi: Merhaba. Ben Epic Games'ten RDR2 almıştım. Türkçe yama indirmek istiyorum fakat banlanır mıyım diye biraz korkuyorum. Bunu yaparsam banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben de türkçe yama kullandım, online girerken ayarlardan kapatırsan herhangi bir sorun olmaz, ama hikaye modunda kullanabilirsin. Online girerken kapalı tutarsan sıkıntı olmaz bende olmadı yaklaşık 4 ve ya 5 saat online oynadım ban yemedim hiç. Artı 0 Eksi
Quarizmann dedi: Merhaba. Ben Epic Games'ten RDR2 almıştım. Türkçe yama indirmek istiyorum fakat banlanır mıyım diye biraz korkuyorum. Bunu yaparsam banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben de türkçe yama kullandım, online girerken ayarlardan kapatırsan herhangi bir sorun olmaz, ama hikaye modunda kullanabilirsin. Online girerken kapalı tutarsan sıkıntı olmaz bende olmadı yaklaşık 4 ve ya 5 saat online oynadım ban yemedim hiç.
KS KS Quarizmann Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #7 Sythexz dedi: Online'a girerken yamayı kaldırın ban yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaldırın derken kapatayım mı yani yoksa sileyim mi Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Online'a girerken yamayı kaldırın ban yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaldırın derken kapatayım mı yani yoksa sileyim mi
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 571 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #8 Quarizmann dedi: Kaldırın derken kapatayım mı yani yoksa sileyim mi Genişletmek için tıkla... Kapatınca sıkıntı olmaz diye biliyorum silmenize gerek yok ama bu yamadan yamaya değişiklik gösterir mi sanmam. Artı 0 Eksi
Quarizmann dedi: Kaldırın derken kapatayım mı yani yoksa sileyim mi Genişletmek için tıkla... Kapatınca sıkıntı olmaz diye biliyorum silmenize gerek yok ama bu yamadan yamaya değişiklik gösterir mi sanmam.