WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bu videodaki yamayı kuracağım ama emin olamadım güvenilir mi değil mi konusunda. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Peki bu yama güvenilir mi?Yamayı kurduktan sonra online girmeyin , ban yiyebilirsin.
Fix yapmadan sadece oyun dosyalarına atarak kullanılacak bir türkçe yama var mı türkçe sorunu çok önemli değil benim için.Ben türkçe yamayı oyunu açmadan önce fixlemek zorunda kalıyorum (yoksa türkçe karekter sorunu oluyor) , bu işlemin yapılmadğı bir yama bulamadım açıkcası
Hocam şu vardı bir de.Fix yapmadan sadece oyun dosyalarına atarak kullanılacak bir türkçe yama var mı türkçe sorunu çok önemli değil benim için.
Temiz. Ancak online girmeyin.
Hocam şu vardı bir de.
Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
False-possitive. MaxSecure her şeye trojan diyor. Virüs falan yok.Eki Görüntüle 1737205
Hocam o yama trojanli çıkıyor.
False positive. Herhangi bir virüs yok ortada.Hocam o yama trojanlı çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.