RDR2 Türkçe yama güvenilir midir?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki yamayı kuracağım ama emin olamadım güvenilir mi değil mi konusunda. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Ben türkçe yamayı oyunu açmadan önce fixlemek zorunda kalıyorum (yoksa türkçe karekter sorunu oluyor) , bu işlemin yapılmadğı bir yama bulamadım açıkcası

Ben türkçe yamayı oyunu açmadan önce fixlemek zorunda kalıyorum (yoksa türkçe karekter sorunu oluyor) , bu işlemin yapılmadğı bir yama bulamadım açıkcası
Fix yapmadan sadece oyun dosyalarına atarak kullanılacak bir türkçe yama var mı türkçe sorunu çok önemli değil benim için.

Temiz. Ancak online girmeyin.

Fix yapmadan sadece oyun dosyalarına atarak kullanılacak bir türkçe yama var mı türkçe sorunu çok önemli değil benim için.
Hocam şu vardı bir de.

Temiz. Ancak online girmeyin.

Hocam şu vardı bir de.

1681295640424.png

Hocam o yama trojanli çıkıyor.

Hocam o yama trojanlı çıkıyor.
False positive. Herhangi bir virüs yok ortada.
Aynı durumu Anonymous'un, Animus Projesi'nin ya da Oyun Çeviri'nin yamalarında da yaşayacaktınız büyük ihtimalle. Ama üçünün yamalarında da bir virüs yok. (Konudaki yama dahil, her ne kadar bu üçlünün elinden çıkmış olmasa da. Bildiğim kadarıyla makine çevirisi ama pürüzleri düzeltilmiş ve bir çeviri grubu yamasından farksız hale getirilmiş.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı