A Asım18181 Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Nereden ve nasıl Türkçe yama kurabilirim ve onerdiginiz bir yer var mı?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2025 #2 Makine Çeviri ekibinin yaması en iyisi. Discord sunucularına gidip indirmen gerekli.
Ygit323 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 Bold Pilot dedi: Makine çeviri ekibinin yaması en iyisi. Discord sunucularına gidip indirmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir VPN kullanmıyorum dosyayı atabilir misiniz?
Bold Pilot dedi: Makine çeviri ekibinin yaması en iyisi. Discord sunucularına gidip indirmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir VPN kullanmıyorum dosyayı atabilir misiniz?
dobrowsk1 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #4 Asım18181 dedi: Nereden ve nasıl Türkçe yama kurabilirim ve onerdiginiz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... bundan 1 sene evvel bir websiteden yama indirmiştim direkt dümdüz bir kurulumdu ama nereden indirdim hatırlamıyorum biraz searchlarsan bulursun muhtemelen
Asım18181 dedi: Nereden ve nasıl Türkçe yama kurabilirim ve onerdiginiz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... bundan 1 sene evvel bir websiteden yama indirmiştim direkt dümdüz bir kurulumdu ama nereden indirdim hatırlamıyorum biraz searchlarsan bulursun muhtemelen
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2025 #5 Ygit323 dedi: Hocam herhangi bir VPN kullanmıyorum dosyayı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam launcher ile kurduğunuz için dosya yok elimde. Vpn kullanmanıza da gerek yok GoodbyeDpi kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ygit323 dedi: Hocam herhangi bir VPN kullanmıyorum dosyayı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam launcher ile kurduğunuz için dosya yok elimde. Vpn kullanmanıza da gerek yok GoodbyeDpi kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Asım18181 Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #6 Reis bir sorun yaşadım da onunla ilgili soru sormuştum ama hallettim ondan düzelttim mesajı teşekkür ederim tavsiyen için Son düzenleme: 3 Şubat 2025
Reis bir sorun yaşadım da onunla ilgili soru sormuştum ama hallettim ondan düzelttim mesajı teşekkür ederim tavsiyen için