Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Merhaba, RDR2 için Türkçe yama arıyorum. Ama şöyle oyun içindeki subtitle kısmı için hem İngilizce hem Türkçe olan bir yama var mı? Ayarların Full Türkçe olduğu. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
Merhaba, RDR2 için Türkçe yama arıyorum. Ama şöyle oyun içindeki subtitle kısmı için hem İngilizce hem Türkçe olan bir yama var mı? Ayarların Full Türkçe olduğu.
seliminhoo Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2023 #2 Arkadaşım kullanıyor: RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #3 En iyisi bu diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
En iyisi bu diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.964 Çözümler 15 17 Aralık 2023 #4 Swixy dedi: En iyisi bu diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kadar basit mi yama yapmak vay be. Bu yamaların PC'ye zararı var mı arkadaşlar? Oyunda FPS'e kötü etkisi oluyor mu?
Swixy dedi: En iyisi bu diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kadar basit mi yama yapmak vay be. Bu yamaların PC'ye zararı var mı arkadaşlar? Oyunda FPS'e kötü etkisi oluyor mu?
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #5 Tahao dedi: Bu kadar basit mi yama yapmak vay be. Bu yamaların PC'ye zararı var mı arkadaşlar? Oyunda FPS'e kötü etkisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... ben denedim sorun yoktu.
Tahao dedi: Bu kadar basit mi yama yapmak vay be. Bu yamaların PC'ye zararı var mı arkadaşlar? Oyunda FPS'e kötü etkisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... ben denedim sorun yoktu.