sahin7794 Femtopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Merhaba cümleten. Epic Games'ten RDR2 aldım bunun için güncel Türkçe yama var mıdır? Bu konularda bilgi sahibi değilim yardımınıza ihtiyacım var.
Merhaba cümleten. Epic Games'ten RDR2 aldım bunun için güncel Türkçe yama var mıdır? Bu konularda bilgi sahibi değilim yardımınıza ihtiyacım var.
theorder21 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 477 Çözümler 3 15 Haziran 2023 #2 Gecenlerde bunu kurmustum, tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gecenlerde bunu kurmustum, tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T turqtq Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 theorder21 dedi: Gecenlerde bunu kurmustum, tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece üstteki dosyayı mı yüklüyoruz yoksa adamın başta yaptığı şeyi de mi yapıyoruz anlamadım.
theorder21 dedi: Gecenlerde bunu kurmustum, tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece üstteki dosyayı mı yüklüyoruz yoksa adamın başta yaptığı şeyi de mi yapıyoruz anlamadım.
sahin7794 Femtopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Epic gamesden indirilmesi fark ediyomu acaba gecenlerde biri fark var diyorduda