bu kanalın discord sayfasındanV17 nereden buldunuz bilmiyorum. En son V15 paylaşıldı. İndirdiğiniz yeri bilmediğimden yorum yapamam.
Onlarla bir şey çıkmazsa kullanmaya devam edebilir miyim yoksa sileyim mi ? Silsem yeterli olur mu yoksa format mı ?Bu arkadaşı tanımıyorum. Virüs total false positive gösteriyor olabilir ama kaynağı hiç bilmediğim için kesin konuşamam. Virüs programınız falan varsa onunla tarayın. Ya da Kaspersky indirin onunla taratın.
Onlarla bir şey çıkmazsa kullanmaya devam edebilir miyim yoksa sileyim mi ? Silsem yeterli olur mu yoksa format mı ?
bunların hepsi zamanlamayla basmak gerektiğinden yüklemek istemedim kesin sonuç olan var mı acaba ?Bir şey bulmazsa yoktur o kadar abartmanıza gerek yok. Zaten kurduysanız yapacak bir şey yok ama kurmadıysan bu yamayı öneririm:
Çözüm: Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Font Fix
Sürekli bu tür şikayetler ile açılmış konular görmeye başladım ve bununla alakalı alternatif çözümler sunmaya çalışan ayrıca kişiler var ama en basit ve hızlı çözüm forumda paylaşılmış olan V15 yerine bir önceki sürüm olan V14 indirmektir. Bu sürüm en stabil ve sorunsuz çalışan sürümdür. Linki...www.technopat.net
bir de rdr2 türkçe yama diye tam ortada bir kutucuk çıkıyor geçmiyorbunların hepsi zamanlamayla basmak gerektiğinden yüklemek istemedim kesin sonuç olan var mı acaba ?
bunların hepsi zamanlamayla basmak gerektiğinden yüklemek istemedim kesin sonuç olan var mı acaba ?
bir de rdr2 türkçe yama diye tam ortada bir kutucuk çıkıyor geçmiyor
sorun derken virüs mü acaba ?V15'te bu dediğiniz var 14'te yok başka benim bildiğim maalesef yok yama. Fakat gördüğüm kadarıyla bu indirdiğiniz yama da sorun yaşayan bir sürü kişi var yani aynı şeyleri yaşayanlar olmuş zaten. Pek farklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.