RDR2 Türkçe yama VirusTotal sonucu nasıl?

gucerege

Megapat
Daha fazla  
1667857447704.png

Programı VirusTotal'den tarattım, böyle çıktı. Defender ve Malwarebytes tam taramalarda virüs çıkmadı. Bu virüs algılamaları False-positive mi?

V17 nereden buldunuz bilmiyorum. En son V15 paylaşıldı. İndirdiğiniz yeri bilmediğimden yorum yapamam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu kanalın discord sayfasından

Bu arkadaşı tanımıyorum. Virüs total false positive gösteriyor olabilir ama kaynağı hiç bilmediğim için kesin konuşamam. Virüs programınız falan varsa onunla tarayın. Ya da Kaspersky indirin onunla taratın.
Onlarla bir şey çıkmazsa kullanmaya devam edebilir miyim yoksa sileyim mi ? Silsem yeterli olur mu yoksa format mı ?

Onlarla bir şey çıkmazsa kullanmaya devam edebilir miyim yoksa sileyim mi ? Silsem yeterli olur mu yoksa format mı ?

Bir şey bulmazsa yoktur o kadar abartmanıza gerek yok. Zaten kurduysanız yapacak bir şey yok ama kurmadıysan bu yamayı öneririm:

Bir şey bulmazsa yoktur o kadar abartmanıza gerek yok. Zaten kurduysanız yapacak bir şey yok ama kurmadıysan bu yamayı öneririm:

bunların hepsi zamanlamayla basmak gerektiğinden yüklemek istemedim kesin sonuç olan var mı acaba ?

bunların hepsi zamanlamayla basmak gerektiğinden yüklemek istemedim kesin sonuç olan var mı acaba ?
bir de rdr2 türkçe yama diye tam ortada bir kutucuk çıkıyor geçmiyor

bir de rdr2 türkçe yama diye tam ortada bir kutucuk çıkıyor geçmiyor

V15'te bu dediğiniz var 14'te yok başka benim bildiğim maalesef yok yama. Fakat gördüğüm kadarıyla bu indirdiğiniz yama da sorun yaşayan bir sürü kişi var yani aynı şeyleri yaşayanlar olmuş zaten. Pek farklı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı