RDR2 Türkçe yaması güvenilir midir?

furkann88

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube'dan bir tane amca buldum. RDR 2 Türkçe yama ama bilgisayarım yeni olduğu için güvenemiyorum. Yardım eder misiniz? VirusTotal sonucu bu 1 negatif var ama çok anlamadığım için sormak istedim.

Sonuç bu yardım eder misiniz?

Güvenli. Maxsecure her programda bu virüsü buluyor genelde.

Dayı, güvenemiyorsan hiç bulaşma. Türkçe yamayı resmi yerlerden indir, kafan rahat olsun. Virüs çıkarsa yeni bilgisayar gider, sonra buraya bilgisayarıma virüs kaçtı işte ne olacak falan fisman yazıyosunuz.

Güvenli. Maxsecure her programda bu virüsü buluyor genelde.

Hocam, demek ki maxsecure paranoyakmış biraz. Ama yine de adamın içi rahat etsin diye resmi kaynaklardan indirse daha iyi olur bence.

Buradan indirebilirsiniz.

steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/%3Fl%3Dukrainian%26id%3D2520960688&ved=2ahUKEwjGqM3v47SKAxWZSPEDHTheKQoQjjh6BAgqEAE&usg=AOvVaw2sCz8Xdf7Hl0D9Jvy7eQD7

Online girmeyin bu şey yüzünden ban yiyebilirsiniz. Rockstar sağolsun dünyada 7 kişinin kullandığı arap çincesi ekleyebiliyor fakat türkçe yok.

Hocam resmi site bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Buradan indirebilirsiniz.

steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/%3Fl%3Dukrainian%26id%3D2520960688&ved=2ahUKEwjGqM3v47SKAxWZSPEDHTheKQoQjjh6BAgqEAE&usg=AOvVaw2sCz8Xdf7Hl0D9Jvy7eQD7

Attığınız sayfa açılmıyor hocam başka bir yol var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…