RDR2 Türkmen atı vs arap atı

Sweax7

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Red Dead Redemption 2'de kendim için at bakıyorum. Oyunun en güçlü atı Arap atı diyorlar fakat bir de Türkmen atını keşfettim sizce hangisi iyi? Hangisi kullanılır? Okuduğum bir yazıda Arap atlarının çok ürkek olduğu fakat Türkmen atlarının çok dayanıklı olduğu söyleniyor. Şimdi aşağıya bunların güçlerini yazacağım.
Türkmen atı.
Temel hız Temel hızlanma Sağlık Dayanıklılık
6575

Arap atı.
Temel hız Temel hızlanma Sağlık Dayanıklılık
6677
(Arap atının gücü rengine göre değişiyor. Ben en güçlü halini koydum.)
(Bu arada bu istatistikler büyük ihtimalle en düşük halleri çünkü Türkmen atının sağlığının 10 (max) olduğunu duydum. Kısaca bu iki atıda oynayan birisi hangisini almamı önerir?)

Son düzenleyen: Moderatör:

Türkmen atı seçkin bir at olduğu için doğada bulamazsınız satın almanız gerekiyor ve pahalı.
Ama beyaz Arap atı doğada bulunabiliyor.

Türkmen atı seçkin bir at olduğu için doğada bulamazsınız satın almanız gerekiyor ve pahalı.
Ama beyaz Arap atı doğada bulunabiliyor.

Hmm anladım hocam eyvallah.
Peki sence hangisini yanımda bulundurmalıyım? Yani kısaca ikisini yan yana koysak hangisini alırdın sen?
Nedenleri ile birlikte yazarsan çok sevinirim.

Hmm anladım hocam eyvallah.
Peki sence hangisini yanımda bulundurmalıyım? Yani kısaca ikisini yan yana koysak hangisini alırdın sen?
Nedenleri ile birlikte yazarsan çok sevinirim.

Hocam Arap atı başlangıç için çok iyi bir at oyunun sonuna kadar sizi idare edebilir
Turkoman atı ise başlarda erişemeyeceğiniz ortalara doğru edinebileceğiniz bir at.
Eğer derseniz ki dayanıklı olsun kolay kolay korkmasın çok çatışmaya gireceğim turkoman seçin hızı da idel.
Arap atına gelecek olursak ise korkak bir at bir kere 4 metre önümde kurt var diye attan atmıştı beni, ama turkoman atı ile timsağların üzerinden atlayan var.
Arap atı kalkışı hızlı dayanıklılığı iyi ve yarış atıdır
İhtiyaçlarınıza göre seçin.
Ama size tavsiyem oyun boyunca bir at kullanın onunla ilişki kasın.

Tamam hocam ben kendime Türkmen atını daha yakın gördüm. Zaten hızlı olması çok da önemli değil önemli olan zor zamanlarda beni sırtından atmaması
Zaten Türkmen atınında hızı düşük değil normal olduğu için Türkmen atı alacağım yardımlarınız için sağ olun.

@Sweax7 Gerçekdede TÜRKMENISTAN atını başka yerde bulamazsınki,ama Türkmen atlarınında 4 den fazla türü vardır (gerçekde).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…