CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 881 Çözümler 5 8 Şubat 2025 #1 Selamlar dostlar. Bir hesap aldım RDR2 oynuyordum. Üstüne saveledim dosyayı. Hesabı veren kişide bayağı bir oynamış oyunu. Bir yolu var mıdır? Son düzenleme: 8 Şubat 2025
Selamlar dostlar. Bir hesap aldım RDR2 oynuyordum. Üstüne saveledim dosyayı. Hesabı veren kişide bayağı bir oynamış oyunu. Bir yolu var mıdır?
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 8 Şubat 2025 #2 Üstüne yazdıysan maalesef geri dönüşü yok. Otomatik kayıtlarda bir ihtimal kalmıştır. Artı 0 Eksi
KS KS CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 881 Çözümler 5 8 Şubat 2025 #3 Cre4TiveTR dedi: Üstüne yazdıysan maalesef geri dönüşü yok. Otomatik kayıtlarda bir ihtimal kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakıcam hocam? Cre4TiveTR dedi: Üstüne yazdıysan maalesef geri dönüşü yok. Otomatik kayıtlarda bir ihtimal kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyayı buldum sanırım. Ama uygulama para istiyor hemde çook pahalı. Başka uygulama indirsem olurmu? sonradan indirmiş oluyorum çünkü. Artı 0 Eksi
Cre4TiveTR dedi: Üstüne yazdıysan maalesef geri dönüşü yok. Otomatik kayıtlarda bir ihtimal kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakıcam hocam? Cre4TiveTR dedi: Üstüne yazdıysan maalesef geri dönüşü yok. Otomatik kayıtlarda bir ihtimal kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyayı buldum sanırım. Ama uygulama para istiyor hemde çook pahalı. Başka uygulama indirsem olurmu? sonradan indirmiş oluyorum çünkü.