RDR2 Ultimate ve standart Edition farkı nedir?

ugurbaba10

Hectopat
Arkadaşlar PS5 almayı düşünüyorum bu Ultimate Edition ve standart Edition arasında farklar nelerdir? Ben Ultimate Edition RDR2 alırsam oyunu oynayabilir miyim arada bayağı bir fiyat farkı var ek paket gibi bir şey mi oluyor ondan bir sormak istedim.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    278,6 KB · Görüntüleme: 130
Standart Edition oyunun temel sürümüdür ve ana hikayeyi ve oyun dünyasını keşfetmenizi sağlar.

Ultimate Edition ise Standart Edition'ın tümüne ek olarak şunları içerir:

• Ek İçerikler: Yeni silahlar, atlar, kıyafetler gibi oyun içi öğeler.
  • Sezon Pass: Oyunun çıkışından sonra yayınlanan tüm ek içeriklere erişim sağlar.
  • Bonus Para ve Altın: Oyunda kullanabileceğiniz ekstra para ve altın ile oyun içi satın alımlar yapabilirsiniz.
  • Özel Görevler: Ana hikayeye ek olarak oynayabileceğiniz özel görevler.
  • Diğer Bonuslar: Oyuna özel temalar, avatarlar gibi dijital bonuslar.

Bu arada PS5'te güzel indirim var. https://www.amazon.com.tr/Sony-PlayStation-5-Digital-EAS/dp/B0BN48Z569?tag=technopattr-21

hocam oyun fiyatları çok pahalı ya kararsız kaldım o yüzden xbox series x arasında siz ne düşünüyorsunuz ?

Hocam oyun fiyatları çok pahalı ya kararsız kaldım o yüzden Xbox Series X arasında siz ne düşünüyorsunuz?

Bana kalırsa Xbox tercih ederim. Neden derseniz Game Pass harika bir seçenek birden fazla oyunu oynayabiliyorsunuz. Aylık ödeme şeklinde Ama ben Sony'nin oyunlarını çok seviyorum Last of Us oynayacağım derseniz PS5 Alın derim.

hocam selamlar şimdi ultimate edition aldığımızda ana oyunu da almış oluyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…