K Kozmos Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 248 27 Ağustos 2022 #1 RDR2 Ultimate alacağım bugün. Ultimate Online versiyonu kapsıyor mu? Bir de normal olan ile Ultimate arasında nasıl farklar var? Çok fark yoksa normal olanı alayım.
RDR2 Ultimate alacağım bugün. Ultimate Online versiyonu kapsıyor mu? Bir de normal olan ile Ultimate arasında nasıl farklar var? Çok fark yoksa normal olanı alayım.
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 27 Ağustos 2022 #2 Online modu da var hikaye modu da. Ultimate'in normal olanına farkı, sana Online oyun modunda altın, at, silah ve kıyafet gibi şeyleri hediye etmesi.
Online modu da var hikaye modu da. Ultimate'in normal olanına farkı, sana Online oyun modunda altın, at, silah ve kıyafet gibi şeyleri hediye etmesi.
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.812 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2022 #3 Normal sürümde de var Online Ultimate Edition alacak bir durum yok standart alın geçin.
K Kozmos Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 248 27 Ağustos 2022 #4 449549 dedi: Online modu da var hikaye modu da. Ultimate'in normal olanına farkı, sana Online oyun modunda altın, at, silah ve kıyafet gibi şeyleri hediye etmesi. Genişletmek için tıkla... Ultimate farkı neden çok? Epic'te indirimde diye alacağım. Eğer online modda bu çok fark edecekse fazla vermek üzmez beni.
449549 dedi: Online modu da var hikaye modu da. Ultimate'in normal olanına farkı, sana Online oyun modunda altın, at, silah ve kıyafet gibi şeyleri hediye etmesi. Genişletmek için tıkla... Ultimate farkı neden çok? Epic'te indirimde diye alacağım. Eğer online modda bu çok fark edecekse fazla vermek üzmez beni.
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.812 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2022 #5 Hocam fark aslında 30 TL çok değil Online'da da çok fark etmez gerek yok Ultimate Edition'a. Onun yerine farklı oyunlar alabilirsiniz.
Hocam fark aslında 30 TL çok değil Online'da da çok fark etmez gerek yok Ultimate Edition'a. Onun yerine farklı oyunlar alabilirsiniz.
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 27 Ağustos 2022 #6 Kozmos dedi: Ultimate farkı neden çok? Epic'te indirimde diye alacağım. Eğer online modda bu çok fark edecekse fazla vermek üzmez beni. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bahsettiğim oyun içi eşyaları sunuyor. Şahsen Ultimate almaya değecek bir şey değil, fazla bir fark olacağını sanmıyorum.
Kozmos dedi: Ultimate farkı neden çok? Epic'te indirimde diye alacağım. Eğer online modda bu çok fark edecekse fazla vermek üzmez beni. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bahsettiğim oyun içi eşyaları sunuyor. Şahsen Ultimate almaya değecek bir şey değil, fazla bir fark olacağını sanmıyorum.
K Kozmos Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 248 27 Ağustos 2022 #7 449549 dedi: Dediğim gibi bahsettiğim oyun içi eşyaları sunuyor. Şahsen Ultimate almaya değecek bir şey değil, fazla bir fark olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer ek görevler vs olsaydı alırdım. Aradaki fark normal değil ultimate için. 449549 dedi: Dediğim gibi bahsettiğim oyun içi eşyaları sunuyor. Şahsen Ultimate almaya değecek bir şey değil, fazla bir fark olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu dayanamayıp ultimate aldım. Kardeşim online oynayacakmış o zaman öyle alayım dedim. Yardım için teşekkürler. NNUE dedi: Hocam fark aslında 30 TL çok değil Online'da da çok fark etmez gerek yok Ultimate Edition'a. Onun yerine farklı oyunlar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 27 Ağustos 2022
449549 dedi: Dediğim gibi bahsettiğim oyun içi eşyaları sunuyor. Şahsen Ultimate almaya değecek bir şey değil, fazla bir fark olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer ek görevler vs olsaydı alırdım. Aradaki fark normal değil ultimate için. 449549 dedi: Dediğim gibi bahsettiğim oyun içi eşyaları sunuyor. Şahsen Ultimate almaya değecek bir şey değil, fazla bir fark olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu dayanamayıp ultimate aldım. Kardeşim online oynayacakmış o zaman öyle alayım dedim. Yardım için teşekkürler. NNUE dedi: Hocam fark aslında 30 TL çok değil Online'da da çok fark etmez gerek yok Ultimate Edition'a. Onun yerine farklı oyunlar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...