LegendaryHax
Decapat
Daha fazla
hayir. Bilgisayarim sp00flu oldugundan olabilirmi?Launcher'a erişemiyor okuyamamış dosyaları. Dosyalarla oynadınız mı?
Oyunu geri sildim yukledim yine ayni sorun oldu.
Verify yaptim yine ayni sorun oldu.
Rockstar Launcher soyle bi hata var.Launcher'a erişemiyor okuyamamış dosyaları. Dosyalarla oynadınız mı?
Rockstar Launcher soyle bir hata var.
Driverınız vesaire güncel değil mi eğer güncelse oyunun cache dosyalarını silip deneyin bashettiğim dosyanın yolu eğer değiştirmediyseniz C:\Users\<YourUsername>\Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\profiles böyledir. Bu arada dosyayı bir yere yedekleyin ki oyun ayarlarınız kaybolmasın.
Rockstar Launcher soyle bir hata var.
Rocksardan doğrulayın bir de dosyaları.
Rocksardan doğrulayın bir de dosyaları.
Driverınız vesaire güncel değil mi eğer güncelse oyunun cache dosyalarını silip deneyin bashettiğim dosyanın yolu eğer değiştirmediyseniz C:\Users\<YourUsername>\Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\profiles böyledir. Bu arada dosyayı bir yere yedekleyin ki oyun ayarlarınız kaybolmasın.
Onu nasıl yapiyoruz?
Rockstar Game Launcher'ı açın ve kütüphaneye gelin. RDR 2'ye sağ tık atıp ve üç noktaya tıklayın sonrasında dosyaları doğrulayın.
Acilmiyor demistim ya![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.