Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Oyun oynarken bir anda yanıt vermiyor diyor ve bu hatayı veriyor. Oyunu oynamayı çok istiyorum fakat her 10 dk da bir attığı için zevk bile almıyorum artık. Oyunum orijinal Epic Games'ten aldım. @Liberte Sergen @messinicocugu
Oyun oynarken bir anda yanıt vermiyor diyor ve bu hatayı veriyor. Oyunu oynamayı çok istiyorum fakat her 10 dk da bir attığı için zevk bile almıyorum artık. Oyunum orijinal Epic Games'ten aldım. @Liberte Sergen @messinicocugu
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlara ve videoya bakılırsa hata sizden kaynaklı değil, Rockstar tarafında problem var. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlara ve videoya bakılırsa hata sizden kaynaklı değil, Rockstar tarafında problem var.
KS KS Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 Liberte Sergen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlara ve videoya bakılırsa hata sizden kaynaklı değil, Rockstar tarafında problem var. Genişletmek için tıkla... Hocam fakat bu Online hakkında video ben hikaye de alıyorum bu hatayı. Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlara ve videoya bakılırsa hata sizden kaynaklı değil, Rockstar tarafında problem var. Genişletmek için tıkla... Hocam fakat bu Online hakkında video ben hikaye de alıyorum bu hatayı.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #4 Fenerbahçelii dedi: Hocam fakat bu Online hakkında video ben hikaye de alıyorum bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu da deneyebilirsiniz daha sonrasında Rockstar Launcher ile dosyaları doğrulayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Hocam fakat bu Online hakkında video ben hikaye de alıyorum bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu da deneyebilirsiniz daha sonrasında Rockstar Launcher ile dosyaları doğrulayabilirsiniz.
BlueEagle Megapat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 972 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #5 Oyun dosyalarını doğrula. Artı 0 Eksi
KS KS Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 Liberte Sergen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu da deneyebilirsiniz daha sonrasında Rockstar Launcher ile dosyaları doğrulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rockstar Launcher'den nasıl doğrulayacağım hocam ve bunu yaparsam Save dosyam gitmez değil mi? Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu da deneyebilirsiniz daha sonrasında Rockstar Launcher ile dosyaları doğrulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rockstar Launcher'den nasıl doğrulayacağım hocam ve bunu yaparsam Save dosyam gitmez değil mi?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #7 Fenerbahçelii dedi: Rockstar Launcher'den nasıl doğrulayacağım hocam ve bunu yaparsam Save dosyam gitmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Cloud Save açıksa gitmez. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Rockstar Launcher'den nasıl doğrulayacağım hocam ve bunu yaparsam Save dosyam gitmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Cloud Save açıksa gitmez.
BlueEagle Megapat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 972 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #8 Fenerbahçelii dedi: Rockstar Launcher'den nasıl doğrulayacağım hocam ve bunu yaparsam Save dosyam gitmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Benim hiç başıma gelmedi bir şey olacağını düşünmüyorum sonuç olarak dosyaları tarayıp eksik dosyaları indiriyor. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Rockstar Launcher'den nasıl doğrulayacağım hocam ve bunu yaparsam Save dosyam gitmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Benim hiç başıma gelmedi bir şey olacağını düşünmüyorum sonuç olarak dosyaları tarayıp eksik dosyaları indiriyor.
KS KS Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #9 Liberte Sergen dedi: Cloud Save açıksa gitmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl açacağım? BlueEagle dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum. Hocam yardöm edecek yok mu iade de edemem artık. Son düzenleme: 2 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Cloud Save açıksa gitmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl açacağım? BlueEagle dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum. Hocam yardöm edecek yok mu iade de edemem artık.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #10 Fenerbahçelii dedi: Nasıl açacağım? Hocam yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum. Hocam yardöm edecek yok mu iade de edemem artık. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Nasıl açacağım? Hocam yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum. Hocam yardöm edecek yok mu iade de edemem artık. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi yaptınız mı?