sofaly Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #1 Merhabalar. Hatanın fotoğrafını aşağıya koyuyorum. Dün oynayabildiğim oyuna şu an girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Oyun güncel. Korsan değil. Dosyaları doğruladım da. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Hatanın fotoğrafını aşağıya koyuyorum. Dün oynayabildiğim oyuna şu an girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Oyun güncel. Korsan değil. Dosyaları doğruladım da. Şimdiden teşekkürler.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 3 Eylül 2020 #2 Oyun güncel değil. Emin misiniz güncel olduğuna? Artı 0 Eksi
KS KS sofaly Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #3 LrdN__ dedi: Oyun güncel değil. Emin misiniz güncel olduğuna? Genişletmek için tıkla... hocam yukarıda da yazdım. Oyun güncel. Üzerine dosyaları doğruladım ve hiçbir şey indirmedi. Artı 0 Eksi
LrdN__ dedi: Oyun güncel değil. Emin misiniz güncel olduğuna? Genişletmek için tıkla... hocam yukarıda da yazdım. Oyun güncel. Üzerine dosyaları doğruladım ve hiçbir şey indirmedi.