omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #11 Nieagerams dedi: Bu paketi alınca bilgisayarda oynanabiliyor mu? Ayrı ayrı alınca indirim oluyor mu yine? Ve paketi alınca RDR2'de Online girebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayardan oynamayazsınız sadece ekisbakıs
Nieagerams dedi: Bu paketi alınca bilgisayarda oynanabiliyor mu? Ayrı ayrı alınca indirim oluyor mu yine? Ve paketi alınca RDR2'de Online girebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayardan oynamayazsınız sadece ekisbakıs
yigittheokcu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine teknikeri 20 Ekim 2024 #12 yusufkaya14 dedi: Dur olm Xbox'da 400 TL imiş yeni PC aldım ve 2000 TL vercektim yarın. Genişletmek için tıkla... Aga sadece Xbox konsolu için geçerli bu paket. Yani alırsanız paranız boşa gider
yusufkaya14 dedi: Dur olm Xbox'da 400 TL imiş yeni PC aldım ve 2000 TL vercektim yarın. Genişletmek için tıkla... Aga sadece Xbox konsolu için geçerli bu paket. Yani alırsanız paranız boşa gider
kxlast Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #13 omerdgn10 dedi: Hayır bilgisayardan oynamayazsınız sadece ekisbakıs Genişletmek için tıkla... Olm ben xbox dan başka oyun aldım pcden oynadım
omerdgn10 dedi: Hayır bilgisayardan oynamayazsınız sadece ekisbakıs Genişletmek için tıkla... Olm ben xbox dan başka oyun aldım pcden oynadım
omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #14 yusufkaya14 dedi: Dur olm Xbox'da 400 TL imiş yeni PC aldım ve 2000 TL vercektim yarın. Genişletmek için tıkla... PC aldıysanız steam ya da epicten almak zorundasınız xbox'tan alırsanız pc de oynayamazsınız.
yusufkaya14 dedi: Dur olm Xbox'da 400 TL imiş yeni PC aldım ve 2000 TL vercektim yarın. Genişletmek için tıkla... PC aldıysanız steam ya da epicten almak zorundasınız xbox'tan alırsanız pc de oynayamazsınız.
Y yusufkaya14 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #15 Patton989 dedi: Gelir ve alınır RDR hikayesi çok güzeldir. Genişletmek için tıkla... Kanka Xbox'dan daha önce bir şey almadım ve indirmedim sıkıntı çıkarır mı?
Patton989 dedi: Gelir ve alınır RDR hikayesi çok güzeldir. Genişletmek için tıkla... Kanka Xbox'dan daha önce bir şey almadım ve indirmedim sıkıntı çıkarır mı?
kxlast Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #16 yigittheokcu dedi: Aga sadece Xbox konsolu için geçerli bu paket. Yani alırsanız paranız boşa gider Genişletmek için tıkla... Ney?
yigittheokcu dedi: Aga sadece Xbox konsolu için geçerli bu paket. Yani alırsanız paranız boşa gider Genişletmek için tıkla... Ney?
omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #17 kxlast dedi: Olm ben xbox dan başka oyun aldım pcden oynadım Genişletmek için tıkla... Her oyun öyle oynanmıyor sadece bazı oyunlar öyle.
kxlast dedi: Olm ben xbox dan başka oyun aldım pcden oynadım Genişletmek için tıkla... Her oyun öyle oynanmıyor sadece bazı oyunlar öyle.
Y yusufkaya14 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #18 yigittheokcu dedi: Aga sadece Xbox konsolu için geçerli bu paket. Yani alırsanız paranız boşa gider. Genişletmek için tıkla... Xbox'da PC için RDR satılmıyor mu?
yigittheokcu dedi: Aga sadece Xbox konsolu için geçerli bu paket. Yani alırsanız paranız boşa gider. Genişletmek için tıkla... Xbox'da PC için RDR satılmıyor mu?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 20 Ekim 2024 #19 Hangi platformda oynandığı yazıyor. Dikkatli olun.
Y yusufkaya14 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #20 WerBeastDu dedi: Hangi platformda oynandığı yazıyor. Dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption 2 ürününü satın al | Xbox bu PC de oynanıyor mu?
WerBeastDu dedi: Hangi platformda oynandığı yazıyor. Dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption 2 ürününü satın al | Xbox bu PC de oynanıyor mu?