RDR2 ve Witcher 3 ekran görüntüleri

Kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Bu arkadaşlar Instagram başına gelen bir olayı anlatan adamlara sürekli kurguya puanım 8/10 gibi yanıtlar veren bir toplum. Çok takmayın böylelerini. Ben soruma cevap alırsam güzel olacak ama nereden indiriyoruz bu wallpaperleri?

Benim hesabım ve sadece bir örnek gösterin isminizi yazıp kanıt sunayım

Bu kadarı da fazla hocam. Direk nasıl bizi oraya çekiyorsunuz? Bunu yalan olarak düşünmek çok mu büyük hata? Bu gönderiye bakan kişilerin yarısı benim düşündüğümü düşünmediyse bir şey bilmiyorum. Arkadaşın kendini en başta kanıtlaması gerekirdi fakat hata bende de var.

@Kanekiyi severim cevap vermiştim aslında ama yineliyim ekran görüntülerine sağ tık-farklı kaydet yapıp indirebilirsiniz.

@jax teller fanboyu bu gönderimin yorumlar kısmına bakın selam gönderdim foruma
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok önemli değil dostum aslında hata bende internette birkaç takma isim kullanmanın getirdiği sıkıntılar bunlar sizde bir sorun yok yani

RDR2'yi 1440p'de oynuyorum ve grafikleri Ultra-High karışık MSAA kapalı tamamen.
@witlaus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…