RDR2 Veteran 2 görevinde bug var

İşletim sistemi
Windows 10

Gangster53 YT

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
AMD RX580
İşlemci
Intel core i3
Herkese iyi akşamlar. RDR 2 de veteran 2 (gazi 2) görevinde oltayı attıktan sonra ekranın en altındaki ipucu vs. yazan yerde uzun, İngilizce bir şey yazıyor ve balığı asla yakalayamiyorum. Tüm modları kaldırdım fakat yine aynı.

Dosya Ekleri

• IMG20240529001527.jpg
    IMG20240529001527.jpg
    239,9 KB · Görüntüleme: 79
Herkese iyi akşamlar. RDR 2 de veteran 2 (gazi 2) görevinde oltayı attıktan sonra ekranın en altındaki ipucu vs. yazan yerde uzun, İngilizce bir şey yazıyor ve balığı asla yakalayamiyorum. Tüm modları kaldırdım fakat yine aynı.
Saçma zor bir bölüm. Çok hassas olta. Herkes geçmekte zorlanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda adam tutmuş ama yardımcı olur mu biilmiyorum. Ben de yapamamıştım o görevi. Sanırım PC'ye kol takıp oynarsanız daha kolay oluyor.

Saçma zor bir bölüm. Çok hassas olta. Herkes geçmekte zorlanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda adam tutmuş ama yardımcı olur mu biilmiyorum. Ben de yapamamıştım o görevi. Sanırım PC'ye kol takıp oynarsanız daha kolay oluyor.

Hocam benim sorunum o alttaki yazı yüzünden midir bilmiyorum, sağ ve sol fare hariç hiçbir tuş ile oltayı kontrol edemiyorum. Mesela R ye basarak makarayı saramıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı