RDR2 videodaki mesleği bilen var mı?

Davut.pk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir tane meslek gördüm videoda. Hoşuma gitti. Ancak mesleğin adı nedir bilmiyorum. Nasıl yapılır bilmiyorum bilen varsa detaylı olarak anlatabilir mi? Varsa bile ben nasıl başlarım bu mesleğe? Ön şart var mı? Gerekli bir para ya da Level şartı var mı?

1611005436364.png

Fotoğraf bu arkadaşlar. Bu dayıdan belki mesleği bilirsiniz :) videoda dayıya et götürdü onu anlamadım. Kasap sandım dayıyı. Ancak sonra dayı için gidip adam öldürdü mekan bastı kafam tam karıştı. Ayrıca 27/100 yazan sayı neyin sayısı? Varil işaretli olan. Detaylı anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trader mesleği. Bu meslekte hayvanları avlayıp derilerini oradaki fıçılara koyup at arabalarıyla belirtilen noktaya götürüp satıyoruz. Bu mesleğe sahip olabilmeniz için 15 altına ihtiyacınız var, nasıl alındığını tam hatırlamıyorum ama Youtube'da meslekler ile ilgili rehber videoları var onları izleyerek nasıl alacağınızı öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı