Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.759 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 Linkteki saniyede giren soundtrack'i bulamadım. Bilen varsa atabilir mi? Genelde bölüm geçişlerinde çalıyor. Hatta sanırım sadece bölüm geçişlerinde. Sürprizbozan: Spoiler uyarısı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2022
Linkteki saniyede giren soundtrack'i bulamadım. Bilen varsa atabilir mi? Genelde bölüm geçişlerinde çalıyor. Hatta sanırım sadece bölüm geçişlerinde. Sürprizbozan: Spoiler uyarısı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ThePunisher90 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 2.312 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #2 Hepsi burada var. Red Dead Redemption 2 Official Soundtrack Songs taken from the game. www.youtube.com
Hepsi burada var. Red Dead Redemption 2 Official Soundtrack Songs taken from the game. www.youtube.com
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.759 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #3 ThePunisher90 dedi: Hepsi burada var. Red Dead Redemption 2 Official Soundtrack Songs taken from the game. www.youtube.com Genişletmek için tıkla... Hocam hepsi orada var da bulamadım işte Belki bu müziği beğenip araştırıp bulan olmuşsa diye sordum. 3 saatlik soundtrack videosunu didik didik ettim ancak yok.
ThePunisher90 dedi: Hepsi burada var. Red Dead Redemption 2 Official Soundtrack Songs taken from the game. www.youtube.com Genişletmek için tıkla... Hocam hepsi orada var da bulamadım işte Belki bu müziği beğenip araştırıp bulan olmuşsa diye sordum. 3 saatlik soundtrack videosunu didik didik ettim ancak yok.