RDR2 vs Detroit: Become Human

APlusMath

Decapat
Uzun yıllar sonra hikayeli oyun oynamaya karar verdim. Metro Exodus'u oynadım ve çok sevdim. Witcher 3 çok iyi oyun gibi gözükse de tarzı değişik geldi için alışamadım ve bıraktım. İtem toplamak falan çok yabancı gelmişti. Bir çok kez denedim sevemedim Witcher'ı. Sonra titanfall 2 önerdiler. Hayatımda oynadığım en kötü oyunlardandı titanfall 2. hikayeli oyunlara tam tekrar küsmek üzereydim.

Detroit: Become Human oynadım ve ilk defa hikayeli oyun bu kadar çok sevdim. Oyun resmen beni içine çekti, olayları hissettirdi. İlk defa bir oyunda karmaşık duygular yaşadım. Ama RDR2 tarihin en iyi oyunu diyorlar. Çok fazla övüyorlar. RDR2'yi hiç denedim, Türkçe dil desteği olmadığı için. Detroit: Become Human'dan daha mükemmel bir oyun nasıl olur bilemiyorum. Gerçekten RDR2 eğer bu oyundan iyiyse nasıl muhteşem bir oyundur tahmin edemiyorum.
Sizce RDR2, Detroit: Become Human'dan daha mı iyi? Yoksa çok farklı tür, sevemeyebilir miyim? GTA'da boş dolaşmayı severdim ama görev yapmayı hiç sevmeyen birisiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi tamamen farklı dünyaların oyunu tamamen sana kalmış bir durum indir dene pişman olmazsın rdr 2 güzel oyundur.

Yani oynayış olarak çok farklı oyunlar biri sadece seçimlerden ibaret iken diğeri açık dünya, bence detroit gibi oyunlar bana daha çok seçimi benim yaptığım filmler gibi geliyor hoşuma da gidiyor ama rdr oyun gibi oyun, bence farklı sınıflar ama rdr zirvedir .

Bu tarz başka hangi oyunlar var? Önerirseniz sevinirim. Detroit gibi.

İkisi karşılaştırılabilecek oyunlar değil. Bence Detriot BH'ın hikayesi daha güzeldi.

Bende kesin Detroit: Become Human seveceğim. Bu tarz hikayesi güzel bildiğiniz oyun var mı? Ben şu olayı sevmiyorum misal, adamla yapamiyoruz verilen komutu, başa sarıyor. Ama Detroit'te öyle değil, yapamazsan başka yola çıkıyor oyun. Geri sarma olayı yok yani. İlla o pencereden atlamayacaksın. İlla o komutu geçene kadar oynamayacaksın. O adamı vurmadan diğer bölgeye geçememezlik olmayacak.

Detroit'i yapan firmanın elinden çıkan Heavy Rain ve Beyond Two Souls'a bakabilirsiniz, çok güzel oyunlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…