RDR2 vs God of War 2018

Eğer 1890'lı ve 1910 lu yıllarda kriminal bir hayat sürdüren bir kovboy mu olmak istiyorsunuz?
RDR 2 alın.

Tanrı'lar ile savaşan bir savaş tanrısımı olmak istiyorsunuz.
GoW alın.

Bu iş böyle.

Ama ben sonuna kadar RDR 2 destekçisiyim.

Bence God of War daha iyi. Mitolojiye ilgi duyuyorum ve oynanış açısından GoW çok daha güzel geldi bana. RDR2 aşırı yavaş ilerliyor. İlk indirişimde karlı bölümü geçtiğim gibi silmiştim oyunu. Bir şans daha vereyim dedim karlı bölümü geçtikten 1.5-2 saat daha oynadım yok yine oyun bir türlü bağlayamadı, akmadı. Hikayesi de yavaş karakterler mekanikleri de çok ağır. Oyunda anlamlandıramadığım bir hantallık vardı çok sıkıyordu beni.

Hocam oyun zaten bu tarz bir oyun. Yani günde 2-3 saat oynayan biri zaten RDR 2 oynayamaz.

Hayatsız olmak değil oyuna vakit ayırmak gerekiyor.
GTA Online da kafanıza roket düşmesinden zevk alıyorsanız bilmem hocam.

RDR2 bir süre sonra sıkıyor hissi verdi bana. GoW 2018'de ilk oynarken aynı hissi vermişti ama dün tekrar başladım. Aynı hissi vermedi. Oynanış olarak GoW. Tema olarak ve hikaye, karakter ile bağ kurma açısından RDR2.

RDR 2 de en çok beğendiğim şeylerden birisi karakter gelişimidir. Oyun sizi o karaktere yavaştan o kadar bağlıyor ki. Karakterin tüm gelişimi gözünüzün önünde gerçekleşiyor.

İki oyun da kurgu ve oynanış olarak çok iyiler o yüzden kişisel tercih meselesi. Tanrılara ilgi duyanlar için GoW, realizm/vahşet/western için RDR2.

Gow'u çok seviyorum eski oyunlarını da bitirdim ama rdr2 bambaşka bir dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…