ADNENMİRÇO

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Epic Games mega indirimin de oyun almayı düşünüyorum ve yine kararsız kaldım. Sadece 1 oyun alabileceğimden dolayı o yüzden yardıma ihtiyacım var. RDR2 ve God of War arasında ne tür farklar var? Ve hangisini almak en mantıklısı? Hem içerik hem de oynanış süresi bakımından bu arada kovboy teması fazla hoşuma giden bir şey değil, ama herkes oyunun çok iyi olduğunu söylüyor yani GTA 5 kadar hatta ondan daha iyise RDR2 alırım. Türkçe olmaması biraz sıkıcı God of War o konuda iyi hiç değilse hikayeyi anlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyaslamak saçma ama ben RDR'ciyim.

RDR2. Yama kurabilirsin.

RDR2 çok iyi bir oyun, hatta bir başyapıt fakat ağır ilerlemesi vs. gibi sebeplerle kendine eksi yazıyor. Bir God Of War (2018 de Ragnarok da) değil. Ben şahsen ikisi arasından God of War alırdım.

Rdr 2 oynamadım, hesabımda var. GoW yarısına kadar falan oynadım ama kesinlikle ve kesinlikle GoW asla önermiyorum. Hayatımda bu kadar abartıldığı kadar sıkıcı ve hikayesiz oyun görmedim. Evet linç yiyebilirim ama ağzının tadını bilen hikaye oyunu severler beni anlar. Aynı düşman çeşidini öldürüp duruyorsun, hikaye desen yok. Adam da kalas gibi, sempati duyulacak bir yanı yok.

Aynısını düşünüyorum bazı oyunlar gereksiz abartılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…