cevapları hiç beğenmedim tavsiyeden çok velet kapışması gibi geldi bana sadece hangi oyunun uzun vade de oynatacağını soruyorum. RDR2 ağır oynanıştan kastım nedir o kısmı anlamadım yani pek fazla takılmam o tür şeylere ayrıca god of war da iyi oyun boss kesmek çok rahatlatıcı dövüş ve sinematik sahneleri çok iyi ama işte arada kaldım

Sıkılmadan oynayabileceğin RDR2.
aga şöyle özet geçsenize ne tür şeyler var oyunda ben mesela kendi kendime RP yapmayı severim bu tür açık dünya oyunlarda yani dolaşmak gezmek fotoğraf çekmek gibi RDR2 de aynı şeyi yapabilir miyim

aga şöyle özet geçsenize ne tür şeyler var oyunda ben mesela kendi kendime RP yapmayı severim bu tür açık dünya oyunlarda yani dolaşmak gezmek fotoğraf çekmek gibi RDR2 de aynı şeyi yapabilir miyim
Evet yapabilirsiniz. Karlı bölgeyi geçtiğiniz an herşey.

Hocam sizin oyununuz kesinlikle RDR2.Kendi kendinize o büyük dünyasında kafanızda rol kurup da oynarsınız mod da kurarsınız.

saygısızlık ettiğim yok insanlar gereksiz tartışmışlar diye tepki gösterdim

evet bende o korkudan alamıyorum zaten
Hocam, RDR 2 ile GoW aynı tarihte çıktığı için ve GoW yılın oyunu seçildiği için açtığınız başlık tartışmaya çok açık.
İki oyunu da objektif olarak sınıflandırmam gerekirse:
RDR 2; açık dünya olması, oynanış süresinin uzun olması, Western teması, hikayesi ve yan görevleri ile öne çıkıyor.
GoW; vuruş hissiyatı, oynanış mekanikleri, zorlayıcı boss fight'ları ve hikayesi ile öne çıkıyor.
İki oyun da oynanması gereken oyunlar fakat birisi elma diğeri armut gibi o nedenle amacınız oyunun her anından zevk almak ise GoW almanızı tavsiye ederim. RDR 2'de oyunun ilk 10 saati biraz sıkıcı (mekanikleri ve hikayenin ağır işlemesi nedeniyle) fakat sonrası efsane o nedenle alacaksanız bu bilgiyi göz ardı etmeyin.

Son düzenleme:
RDR2 çok büyük bir kitlesi var ama bana hitap etmiyor ne yazık ki. Benim tarafım GoW olur. Ama araştırıp hangisini kendinize uygun görüyorsanız alabilirsiniz.

Saygısızlık ettiğim yok insanlar gereksiz tartışmışlar diye tepki gösterdim

Evet bende o korkudan alamıyorum zaten

Roleplay seviyorsanız RDR2 de alabilirsin çok güzel roller çevirirsin. Gerçi sunucularda aktiflik ne durumda bilmiyorum.

RDR2 der susarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…