RDR2 vs GTA 5

gamerkral15

Hectopat
Arkadaşlar hangisini almalıyım? Xbox Series S'te oynayacağım. RDR2'nin optimizasyonu hakkında çok bilgi sahibi değilim, hem performans hem de oynanış açısından hangisi alınmalı?

Arkadaşlar hangisini almalıyım? Xbox Series S'te oynayacağım. RDR2'nin optimizasyonu hakkında çok bilgi sahibi değilim, hem performans hem de oynanış açısından hangisi alınmalı?

Hangi türü daha çok seviyorsun? GTA 5 beni oynarken sıkmıştı. RDR2'yi bu hafta oynayacağım. İkisi farklı oyunlar. Ama en çok övülen RDR2. herkes başyapıt olduğunu söylüyor.

RDR2 ve GTA 5 çok farklı oyunlar hangi türü sevdiğine göre değişir ama bence net RDR2.

GTA 5'in hikayesini pek beğendiğimi söyleyemem. RDR 2 oynayın.

İki Oyunu'da bitirdim RDR2'ye hakaret bu kıyas Online için bir şey diyemem tabii Single için konuşuyorum.

Single için ve daha iyi bir hikaye deneyimi ve grafik zevki istiyorsan RDR2 öneririm.

GTA5 online kısmı seni uzun zaman götürür. User Creative bir oyun ve sıkmıyor. Uzun oynanış ve online da istiyorsan bunu seçmeni öneririm.

RDR2 her zaman daha eğlencelidir benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…