RDR2 vs GTA 5

615069

Decapat
Selamlar arkadaşlar. Bildiğiniz gibi bu iki oyun da Steam platformunda 15 dolar bandına düştü. Hayatımda hiç ciddili GTA 5 oynamadım. RDR 2 de aynı şekilde. Hangisini almalıyım sizce?

GTA 5 Yılların oyunu bir babadır benim için ancak RDR 2 harika bir oyundu atla dolaşması bile ayrı bir zevk veriyor. NPC birinin hayvanına zarar verdiğinizde yanından biraz ayrılıp tekrar döndüğünüzde hayvanının başında ağlıyor ona mezar kazıyor falan her yerinde farklı bir detay var kısaca RDR Alınır.

Red Dead Redemption 2 bir baş yapıttır. İkisi de kaliteli ve aynı şirketten çıkmış güzel oyunlar fakat, GTA5, RDR2'nin yanından geçemez. Oynarsan ne dediğimi anlamış olursun.

Bu çok farklı bir konu GTA 5'te Online girersin mod kurarsın LSPDFR falan o oyuna 2 bin saat bile yapsan zevk alırsın ama bu RDR için geçerli değil.

Selamlar arkadaşlar. Bildiğiniz gibi bu iki oyun da Steam platformunda 15 dolar bandına düştü. Hayatımda hiç ciddili GTA 5 oynamadım. RDR 2 de aynı şekilde. Hangisini almalıyım sizce?
Online oynayacaksan GTA 5. Hikaye için alıyorsan kesinlikle Red Dead Redemption 2.

Online için GTA 5, Hikaye için RDR2

RDR2 tabii ki ama ağır bir oyun. Kovboyluk yapıp at ile uzun yolculuklar hoşuna gitmiyorsa GTA'yı tercih et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…