RDR2 vs GTA 5

froske123

Picopat
Daha fazla  
Selam dostlar, Epic Games'in indirimlerinden GTA 5 veya RDR2 alacağım ama hangisini alacağımı bilmiyorum. GTA 5'i ilk ciktigindan beri PlayStation'dan oynadim ama hiçbir zaman hikayesini bitirmedim fakat bilgisayara alirsam da hikayesini değil FiveM yukleyip Online oynayacağım. RDR2 de playstationimda var ama Türkçe yama kurulmadigi için oynamiyorum, sizce hangisini almalıyım?

GTA 5 daha uzun süreli oynanacak bir oyun. Online, RP, Fivem derken bir hayli vakit harcarsınız ki sanırım GTA 5 daha ucuz RDR2'ye göre. GTA 5 alınmalı diye düşünüyorum. Zaten RDR2'ye sahipsiniz.

Türkçe yama yapabilirsen RDR2 öneriyorum. O atla dağ bayır kasaba şehir gezerken çıkan easter egg gibi sürpriz insanlarla geçen diyaloglar, görev esnasında ana hikayeyi anlayabilmeniz vs. GTA 5'i bedavaya almıştım ama girip oynadığım maksimum 4 5 saattir. RDR2 atmosferi bambaşka bir olay.

GTA 5 daha uzun süreli oynanacak bir oyun. Online, RP, Fivem derken bir hayli vakit harcarsınız ki sanırım GTA 5 daha ucuz RDR2'ye göre. GTA 5 alınmalı diye düşünüyorum. Zaten RDR2'ye sahipsiniz.
Her 2 oyuna da sahip arkadaş ileriye dönük bir tercih olacaksa GTA 5 daha uygun olur ama hikayesini oynamak istersen RDR2 de es geçilecek bir oyun değil. Bütçenizi indirim bitmeden 2 oyuna da yetecek hale getirin derim.

Eğer araba sürmek, modifiye etmek; GTA haritasında gezinmek, polis ve askerlerle çatışmak gibi daha çok takılmalık şeyler istiyorsan GTA 5 alman daha mantıklı fakat bu tarz takılmalık şeylerle pek işin yoksa direkt RDR 2 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı