Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 16 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, ben bu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisini satın alsam değer? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 16 Aralık 2023 #2 Outlast'ın tek yediği karşılaşma tabiki RDR2.
emiinly Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 hocam tavsiyem rdr2dir outlast trials rdr2 gibi bi oyunun yanında bile duramaz malesef.Outlast trialsin hikayesi de çok kısa.
hocam tavsiyem rdr2dir outlast trials rdr2 gibi bi oyunun yanında bile duramaz malesef.Outlast trialsin hikayesi de çok kısa.
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #4 Nevzat Özkan dedi: Arkadaşlar merhaba, ben bu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisini satın alsam değer? Genişletmek için tıkla... Hocam gözünüzü seveyim karşılaştırmaya bile değmez RDR2 alın geçin direkt.
Nevzat Özkan dedi: Arkadaşlar merhaba, ben bu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisini satın alsam değer? Genişletmek için tıkla... Hocam gözünüzü seveyim karşılaştırmaya bile değmez RDR2 alın geçin direkt.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #5 Nevzat Özkan dedi: Arkadaşlar merhaba, ben bu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisini satın alsam değer? Genişletmek için tıkla... RDR 2 gibi büyüleyici bir oyunu herkesin deneyimlemesi gerek. Outlast trialsı oynamadım ama tahminimce yanına bile yaklaşamaz RDR 2'nin.
Nevzat Özkan dedi: Arkadaşlar merhaba, ben bu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisini satın alsam değer? Genişletmek için tıkla... RDR 2 gibi büyüleyici bir oyunu herkesin deneyimlemesi gerek. Outlast trialsı oynamadım ama tahminimce yanına bile yaklaşamaz RDR 2'nin.