Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.942 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 RDR2 ile Ultimate Edition arasında 30-40 TL fiyat farkı var. Ultimate Edition'da ekstra ne veriyor ve almaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023
RDR2 ile Ultimate Edition arasında 30-40 TL fiyat farkı var. Ultimate Edition'da ekstra ne veriyor ve almaya değer mi?
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 28 Ocak 2023 #2 Godlixy dedi: RDR2 ile Ultimate Edition arasında 30-40 TL fiyat farkı var. Ultimate Edition'da ekstra ne veriyor ve almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... En hızlı at ve en hızlı eğer bu eşyalar çok nadir çıkıyor birkaç tane daha Online eşyası at eğer Single diye biliyorum.
Godlixy dedi: RDR2 ile Ultimate Edition arasında 30-40 TL fiyat farkı var. Ultimate Edition'da ekstra ne veriyor ve almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... En hızlı at ve en hızlı eğer bu eşyalar çok nadir çıkıyor birkaç tane daha Online eşyası at eğer Single diye biliyorum.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 Oyundaki en hızlı at geliyor benim bildiğim başka da çok bir esprisi yok. Zaten onu da Deluxe olmadan bulabiliyorsunuz diye biliyorum. Haritanın bir yerinde beyaz Arap atı var o da aşırı hızlı. Ama Deluxe alırsanız direkt ahıra geliyor.
Oyundaki en hızlı at geliyor benim bildiğim başka da çok bir esprisi yok. Zaten onu da Deluxe olmadan bulabiliyorsunuz diye biliyorum. Haritanın bir yerinde beyaz Arap atı var o da aşırı hızlı. Ama Deluxe alırsanız direkt ahıra geliyor.
4 442841 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #4 Godlixy dedi: RDR2 ile Ultimate Edition arasında 30-40 TL fiyat farkı var. Ultimate Edition'da ekstra ne veriyor ve almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Kanka hızlı at varsa bence al yoksa sırf at sürmekten sıkılabilirsin
Godlixy dedi: RDR2 ile Ultimate Edition arasında 30-40 TL fiyat farkı var. Ultimate Edition'da ekstra ne veriyor ve almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Kanka hızlı at varsa bence al yoksa sırf at sürmekten sıkılabilirsin