RDR2 vs The Witcher vs GoW?

Barış Turan

Hectopat
Kek günü
Hazır indirimdeyken güzel bir oyun almak istiyorum hikayeli oyun daha önce oynamadım çok hevesim var. Sizce hangisini alsam beni tatmin eder

Üçünü de kaçırma,
Witcher 3 15 TL gibi komik fiyata verebileceğin en iyi oyundur, RDR2 ise 98 TL civarına düşmüş iken mutlaka almalısın, GoW ise sonraya bırakabilirsin fakat bunu da mutlaka oyna derim.

Witcher hep aynı fiyata düşüyor bence RDR 2

Witcher 3'ü 4 kere bitirdim 300 saatim var. RDR2 ise daha 2 gün önce aldım 15 saat'im var şunu söyleyeyim RDR2 aşırı iyi bir oyun. Grafik olsun, oynanış olsun. Benim önerim RDR2 + Witcher 3 alman.

İkisini de alıyorum teşekkürler
Rica ederim iyi oyunlar. Bence ilk Witcher'dan başlayın RDR2 geçişi daha rahat olur. Witcher 3 GOTY versiyonunu almayı unutmayın DLC'ler hikaye ekliyor ve 2 DLC'de birbirlerinden daha iyi. Bir diğer önerim Witcher 3 oynamadan ya Witcher 2'yi alıp oynayın (4TL olması lazım) ya da özetini izleyin. (Witcher 1 ve Witcher 2 için özet var YouTube'da her biri 10DK.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…