Ö Ömer Eymen Güner Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Epic Games'te RDR2 indirime girdi aralarında 170 TL fark var değer mi? Hikayede bir fark var mı veya Online de beni ileri taşıyacak bir fark var mı?
Epic Games'te RDR2 indirime girdi aralarında 170 TL fark var değer mi? Hikayede bir fark var mı veya Online de beni ileri taşıyacak bir fark var mı?
D dimitri morgan Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 24 Mayıs 2024 #2 Ömer Eymen Güner dedi: Epic Games'te RDR2 indirime girdi aralarında 170 TL fark var değer mi? Hikayede bir fark var mı veya Online de beni ileri taşıyacak bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre değmez. Sadece at, silah, kıyafet gibi ek eşyalar var diye biliyorum.
Ömer Eymen Güner dedi: Epic Games'te RDR2 indirime girdi aralarında 170 TL fark var değer mi? Hikayede bir fark var mı veya Online de beni ileri taşıyacak bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre değmez. Sadece at, silah, kıyafet gibi ek eşyalar var diye biliyorum.