hocam daha rdr 2 giremicekmiyim düzelmezmiKlasik Rockstar hataları.
Bilmiyorum ben de 8 yıl önce Gta 4 için oluşturduğum Social Club hesabının email ini hatırlamadığım için şu an Rdr 2 oynayamıyorum. Saçma bir linkleme sistemi var birdolu yabancı kullanıcı şikayeti var bu konuda ama Rockstar ısrarla devam ediyor bu sisteme...hocam daha rdr 2 giremicekmiyim düzelmezmi
Farklı bir hatada bu çözümü denemiştim ve işe yaramıştı. Denemekte fayda var.Arkadaşlar çözümü bir Reddit postunda buldum, çok saçma ve bir o kadar da basit fakat işe yarıyor. Yeni nesil işlemcilerde varmış bu sorun. Çözümü ise kısaca şöyle:
İşlemcinizi strese sokmanız gerekiyor. Ben Ryzen 5 5600 işlemcimin 6 çekirdeğinden 5 çekirdeğini Prime95 yazılımını kullanarak oyunu açtım ve işe yaradı. Yüksek ihtimal 2 çekirdek boşta bıraksanız da olur. Çünkü öbür türlü bilgisayar oldukça yavaşlıyor ve gereksiz yere zamandan çalıyor.
Yorumlarda, arkada YouTube videosu açıkken oyunu açmanın bile işe yaradığını okudum. Onu hiç denemedim ama denersem bilgilendiririm.
Düzenleme: Hatayı tekrar almak ve YouTube yöntemi hakkında bilgi vermek için PC'yi kapatıp açtım ama sorunu bir daha almadım. Bir kere yapınca kökten çözüldü.
Çözebilen var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.