MertoReis0 Centipat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #1 VirusTotal sonuçlarım bunlar. Temiz midir? Kaspersky ve McAfee temiz çıkardı sonuçları.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Aralık 2022 #2 MertoReis0 dedi: VirusTotal sonuçlarım bunlar. Temiz midir? Kaspersky ve McAfee temiz çıkardı sonuçları. Genişletmek için tıkla... Hangi yama?
MertoReis0 dedi: VirusTotal sonuçlarım bunlar. Temiz midir? Kaspersky ve McAfee temiz çıkardı sonuçları. Genişletmek için tıkla... Hangi yama?
Thapena Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 400 26 Aralık 2022 #3 MertoReis0 dedi: VirusTotal sonuçlarım bunlar. Temiz midir? Kaspersky ve McAfee temiz çıkardı sonuçları. Genişletmek için tıkla... Tertemiz.
MertoReis0 dedi: VirusTotal sonuçlarım bunlar. Temiz midir? Kaspersky ve McAfee temiz çıkardı sonuçları. Genişletmek için tıkla... Tertemiz.
A ard9 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #4 Makine cevirinin DC adresinden indirdim bir sorun yaşamadım
MertoReis0 Centipat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #5 MehmetSLH dedi: Hangi yama? Genişletmek için tıkla... The Towande dedi: Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi. Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye edilir. Eski yama varsa kaldırın. Online moda girerken yamayı kullanmayın. İndirme linki: RDR2_TR_V15.rar drive.google.com VirusTotal Sonuçları (0/56): VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... [QUOTE="The Towande, post: 1222047...9227522e3530032cf4304fefa6e/detection[/QUOTE] The Towande dedi: Kaynak: Makine Çeviri Genişletmek için tıkla... burdan indirdim yamayı
MehmetSLH dedi: Hangi yama? Genişletmek için tıkla... The Towande dedi: Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi. Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye edilir. Eski yama varsa kaldırın. Online moda girerken yamayı kullanmayın. İndirme linki: RDR2_TR_V15.rar drive.google.com VirusTotal Sonuçları (0/56): VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... [QUOTE="The Towande, post: 1222047...9227522e3530032cf4304fefa6e/detection[/QUOTE] The Towande dedi: Kaynak: Makine Çeviri Genişletmek için tıkla... burdan indirdim yamayı