RDR2 yaması false-positive mi?

Arda.aa

Centipat
Daha fazla  
1720892613475.png

Hocam makine çeviri yükledim RDR 2 yaması için ve dosyayı tarattım false-positive mıdır bu?

1720892613475.png

Hocam makine çeviri yükledim RDR 2 yaması için ve dosyayı tarattım true false mıdır bu.

Ayrıyeten Kaspersky gibi guvenilir birkaç tane virüs programı soyleyebilir misiniz VirusTotal'de bulunan, bu virüs yok diyorsa yoktur diyebileceğimiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2251700

Hocam makine çeviri yükledim RDR 2 yaması için ve dosyayı tarattım false-positive mıdır bu?

Ayrıyeten Kaspersky gibi guvenilir birkaç tane virüs programı soyleyebilir misiniz VirusTotal'de bulunan, bu virüs yok diyorsa yoktur diyebileceğimiz.
Makine Çeviri yaması güvenilir hocam endişe etmeyin. Kendim ve birçok arkadaşım kullandık.

Hayır, değil. Görünüşe göre çeviri dosyalarını vesaire oyuna "inject" eden bir yazılım var ve bu raporda gördüğün şey de o. Geri kalanı zaten temiz olduğunu söylemiş.

Ayrıca virüs konusunda AV'lere güvenmek doğru değil. Encrypted virüs var ise ancak veritabanına girdiğinde görebiliyor tabii tekrar Encrypt edilmezse.

Malwarebytes ve belki ESET, BitDefender.
Teşekkür ederim dostum.

Hayır, değil. Görünüşe göre çeviri dosyalarını vesaire oyuna "inject" eden bir yazılım var ve bu raporda gördüğün şey de o. Geri kalanı zaten temiz olduğunu söylemiş.

Ayrıca virüs konusunda Av'lere güvenmek doğru değil. Encrypted virüs var ise ancak veritabanına girdiğinde görebiliyor tabii tekrar encrypt edilmezse.

Teşekkür ederim dostum.

Makine çeviri yaması güvenilir hocam endişe etmeyin. Kendim ve birçok arkadaşım kullandık.

Teşekkür ederim hocam.

Ayrıca virüs konusunda Av'lere güvenmek doğru değil. Encrypted virüs var ise ancak veritabanına girdiğinde görebiliyor tabii tekrar encrypt edilmezse.

Peki bu encrypted virüsün olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz bilgisayarda nasıl farklılıkları olur.

Peki bu encrypted virüsün olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz bilgisayarda nasıl farklılıkları olur.
Normal kullanıcı için zor. Düşünmemenizi tavsiye ederim.

Tabii öğrenmek isterseniz YouTube'da araştırma yapabilirsiniz veya defans için siber güvenlik kurslarını alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı