RDR2 yaması virüslü mü?

ihtaltlv

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Birkaç ay önce Kaspersky ile taratıp bir RDR2 yaması indirmiştim. Sonuç doğru çıkınca pek de kuşkulanmamıştım fakat az önce VirusTotal'e attığımda 4 tane Anti-Virüs programı trojan olduğunu gösterdi biraz korktum yardım edebilir misiniz? VirusTotal linki burada VirusTotal

False positive gibi gözüküyor. Yamayı nereden indirdiniz?

Yamayı nereden indirdiniz? Discord üzerinden birisi attı değil mi? False Possitive gibi duruyor bu arada.

Bu yama Makine Çeviri'nin yaması mı? Bu arada false-positive gibi duruyor. Güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Hocam ben de Technopat'tan görüp indirmiştim bende de virüs çıkmıştı nasıl oldu hatırlamıyorum ama dosya içinde olan virüsleri silebildi uygulama sonra kullanabiliyordum.

Potansiyel olarak keylogger olma ihtimali var. Discord gibi bir platformdan, Türkçe yama gruplarına ait olmayan yani direkt olarak ana kaynaktan indirmediysen daha güvenilir yamalara yönelebilirsin.

Makine Çeviri yaması olduğunu zaten görebiliyoruz sonuca göre. Makine Çeviri'nin kendi yama yükleme uygulaması vardı. Onu indir, oradan RDR2'yi seçip o şekilde de kurabilirsin. Daha güvenli olmuş olur. YouTube'a yükleyen adamın dosyaya müdahale edip etmediğini bilemeyiz. Sonuca göre kesin olarak zararlı da diyemiyorum, kesin olarak temiz de diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…