Çözüldü RDR2 yaması virüslü mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

haiseğ

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben bir yama indirdim ve VirusTotal'de maxsecure trojan hatası verdi, kurmaya çekiniyorum. Videonun linkini aşağıda bıraktım bu işlerden anlamadığım için sormak istedim, bakabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Hocam bilindik sitelerden indirin bence.

Hocam önerin var mı peki RDR2 yamaları hakkında gram fikrim yok yeni sürüm vs de var müsaitseniz atabilir misiniz?

False positive yani virüs olmayıp anti virüsler tarafından virüs gibi algılanan şeylere deniyor Kaspersky gibi anti virüsler virüs algılamadıkca endişeye gerek yok.

@haiseğ trojan hatasını bir tane antivirüs demiş, diğer antivirüsler undetected demiş, trojan değil yani o sadece yanlış alarm.

Yani kursam sorun olmaz değil mi? 🐢

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler daha dün indirdim sürüm farkı yoktur umarım.

Yamayı nereye kurmam gerekiyor mala anlatır gibi anlatabilir misiniz yeniyimde bu işlerde.
Hocam şimdi oyunun kurulu olduğu dizine gelin (Steamden alınmışsa direk oyuna sağ tıklayıp yönet kısmına gelip yerel dosyalara göz ata basın, Epic Games ise oyunu kurduğunuz yeri sizden istiyor zaten oradan bulabilirsiniz yada uygulamanın kısayoluna gelip sağ tıklayıp özelliklere basıp oradan dosya konumunu aça basabilirsiniz,zaten dizine gelince bir sürü dosya görüceksiniz) şimdi ise indirdiğiniz yamanın içindeki bu dosyaları o oyunun bütün dosyalarının bulunduğu dizine atıyorsun ve kuruluyor.
1738492225783.png

Hocam şimdi oyunun kurulu olduğu dizine gelin (Steam'den alınmışsa direk oyuna sağ tıklayıp yönet kısmına gelip yerel dosyalara göz ata basın, Epic Games ise oyunu kurduğunuz yeri sizden istiyor zaten oradan bulabilirsiniz ya da uygulamanın kısayoluna gelip sağ tıklayıp özelliklere basıp oradan dosya konumunu aça basabilirsiniz, zaten dizine gelince bir sürü dosya görüceksiniz) şimdi ise indirdiğiniz yamanın içindeki bu dosyaları o oyunun bütün dosyalarının bulunduğu dizine atıyorsun ve kuruluyor.Eki Görüntüle 2414421

Virus yoktur umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı